Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми препорача серија со епизода до 30 минути, 3-4 сезони да се, драма/комедија?
Паралелно со ББ сакам да глеам друга, не мора да биде тешка драма, нешто лесно сварливо.

Некој да ми препорача серија со епизода до 30 минути, 3-4 сезони да се, драма/комедија?
Паралелно со ББ сакам да глеам друга, не мора да биде тешка драма, нешто лесно сварливо.
Californication :)

драма/комедија - arrested development, louie, bored to death, trailer park boys, chuck

драма - six feet under (спора), the walking dead, touch

Californication, Entourage.

Немаш промашај тука :)

Californication, Entourage.

Немаш промашај тука :)

Entourage ми е изгледана, ja почнав сеа Californication, првите три епизоди се океј, барем знам дека цицки ќе глеам у секоја епизода. :icon_lol:

Entourage ми е изгледана, ja почнав сеа Californication, првите три епизоди се океј, барем знам дека цицки ќе глеам у секоја епизода. :icon_lol:
Нешто како GOT. Чудно е кога ќе начекаш епизода без нив :)

Првите 2-3 сезони само... После ни трага ни глас од цицките (n)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
fawlty-towers.jpg

Fawlty Towers (9/10) e една од најдобрите серии комедии, а воедно и прогласена за најдобра британска серија на сите времиња во 2000 година. John Cleese (Монти Пајтон) го глуми Basil Fawlty, сопственик на хотел, во кој се случуваат многу згоди и незгоди, бла бла бла.
Не трошам повеќе зборови, серијата е од 1975 година, има само 12 епизоди вкупно, и дефинитивно вреди да се погледни. Гарантирано ќе ве насмее. Фала на препораката, turvior.

abe nekoj da pise nekoja od onie instant serii so izleguvaat letno vreme,so traat po 10 i pomalku epizodi i zavrsuvaat neso kao Haspers island i slicno,taat imase neso nad 10 i zavrsi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom