- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.808
- Поени од реакции
- 1.529
Дали серијава има елементи на хорор?
Дали серијава има елементи на хорор?
CalifornicationНекој да ми препорача серија со епизода до 30 минути, 3-4 сезони да се, драма/комедија?
Паралелно со ББ сакам да глеам друга, не мора да биде тешка драма, нешто лесно сварливо.
Се мислев за некоја друга освен таа, ама ај, чим викаш ќе ја гледамCalifornication
Има да. Секакви елементи има.Дали серијава има елементи на хорор?
ДА ДА ДА психоубитачна е!!!Дали серијава има елементи на хорор?
драма/комедија - arrested development, louie, bored to death, trailer park boys, chuckНекој да ми препорача серија со епизода до 30 минути, 3-4 сезони да се, драма/комедија?
Паралелно со ББ сакам да глеам друга, не мора да биде тешка драма, нешто лесно сварливо.
Californication, Entourage.Некој да ми препорача серија со епизода до 30 минути, 3-4 сезони да се, драма/комедија?
Entourage ми е изгледана, ja почнав сеа Californication, првите три епизоди се океј, барем знам дека цицки ќе глеам у секоја епизода.Californication, Entourage.
Немаш промашај тука
Нешто како GOT. Чудно е кога ќе начекаш епизода без нивEntourage ми е изгледана, ja почнав сеа Californication, првите три епизоди се океј, барем знам дека цицки ќе глеам у секоја епизода.
Првите 2-3 сезони само... После ни трага ни глас од цицкитеEntourage ми е изгледана, ja почнав сеа Californication, првите три епизоди се океј, барем знам дека цицки ќе глеам у секоја епизода.
Имаш и посебна тема за серијата.http://www.imdb.com/title/tt1632701/
Серијава е закон !!!