- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.808
- Поени од реакции
- 1.529
Дали серијава има елементи на хорор?
Дали серијава има елементи на хорор?
CalifornicationНекој да ми препорача серија со епизода до 30 минути, 3-4 сезони да се, драма/комедија?
Паралелно со ББ сакам да глеам друга, не мора да биде тешка драма, нешто лесно сварливо.
Се мислев за некоја друга освен таа, ама ај, чим викаш ќе ја гледамCalifornication![]()
Има да. Секакви елементи има.Дали серијава има елементи на хорор?
ДА ДА ДА психоубитачна е!!!Дали серијава има елементи на хорор?
драма/комедија - arrested development, louie, bored to death, trailer park boys, chuckНекој да ми препорача серија со епизода до 30 минути, 3-4 сезони да се, драма/комедија?
Паралелно со ББ сакам да глеам друга, не мора да биде тешка драма, нешто лесно сварливо.
Californication, Entourage.Некој да ми препорача серија со епизода до 30 минути, 3-4 сезони да се, драма/комедија?
Entourage ми е изгледана, ja почнав сеа Californication, првите три епизоди се океј, барем знам дека цицки ќе глеам у секоја епизода.Californication, Entourage.
Немаш промашај тука![]()
Нешто како GOT. Чудно е кога ќе начекаш епизода без нивEntourage ми е изгледана, ja почнав сеа Californication, првите три епизоди се океј, барем знам дека цицки ќе глеам у секоја епизода.![]()
Првите 2-3 сезони само... После ни трага ни глас од цицкитеEntourage ми е изгледана, ja почнав сеа Californication, првите три епизоди се океј, барем знам дека цицки ќе глеам у секоја епизода.![]()