Ххх искрено,не се ни потрудив да препознаамЦел свет го имаш прошетано, а не знаеш да препознаеш сарказм
Oвај да не играше за "Златни Деца" од Егри или за "Зелена Ливада" од Оризари претходно?? Не се сеќавам, знам го гледав неколку натпревари на радио, ама го заборајв.
Мене ако не ме интересира некоја тема, воопшто не ја ни отварам, како на примерХх иск
Ххх искрено,не се ни потрудив да препознаам
онака ги шалтам темите шо не ме интересираат
Видовит сум бе^^
Не заебавај и ти сега, како можеш да го гледаш на радио?
Мора да е фудбалер бе, дечкото е фан негов, не вервам да греши. Сега ќе одам и у шоља да гледам, шо знајш можи таму ќе го видам.
И јас незнам зошто не се сеќавам. Јас го немам гледано на радио ама имам играно фифа 98ма. И таму го нема нит во Челзи нит во Шпанија.
Друже nando да не си грешна нешто со играчов? Да не не е фудбалер?
Чекај чекај сеа, во Челзи или во Википедија игра??? Кај да го барам? А и кој тим е тој Википедија?заебавајте се бе 2 године е у челзи број 9 потражите малце на википедију
седиште број 9, кој ред? на википедија ми бара карта за да влезам во челзизаебавајте се бе 2 године е у челзи број 9 потражите малце на википедију
А чекај, ти кумановац си а? А Торес што е, и он да не е од таму?заебавајте се бе 2 године е у челзи број 9 потражите малце на википедију