Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.922
- Поени од реакции
- 8.798
хахаха е сега го извади .. ама јас мислам дека прво овој покажа 4-ри прста па овој го плукна, така да Лихштајнер го мачат кошмари од минатотоЕве зошто биле четирите прста.Лихштајнер само покажувал колку натпревари казна треба да добие копилето за плукањето
--- надополнето: 22 август 2012 во 01:29 ---
Точно, доколку и тие трансфери се остварат, Интер ќе изгледа многу посилно .. а нешто што според мене го прави Интер посилен од Милан ми е тренерот, тој човек може да покаже дека го бива и да склопи добар тим од нероаѕурите ..Со последните информации за засилувања на Интер, јас не би го потценувал. Јас бев голем песимист, сега малку од малку се средува тимот, само останува да видиме дали најдобрите играчи ќе играат или ќе играат Камби и Занети во средина.
Касано е добар играч, Гаргано потпишува, а најверојатно ќе земеме и некое лево бекче од Порто. Ако остане Маикон, тимот ќе ни биде сосема солиден, нормално без повреди. Јуве лани имаше премалку повреди, малку натпревари, затоа успеа да финишира лесно, а притоа првенството беше очајно(како и оваа година, и претходните неколку).