Телефон без сим слот, има ли можност да се користи во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата -MAXIMUS-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
купив телефон преку нет, и пишуваше дека има сим слот но кога стигна, испадна дека нема.

Можеш да го користиш. Ако има Wifi ќе си ставиш Skype апликација и кредит ќе си ставаш на Skype Account!

Можеш да го користиш. Ако има Wifi ќе си ставиш Skype апликација и кредит ќе си ставаш на Skype Account!

А дали има можност да се некако среди со оператор , на исти начин како што е функционирал во америка ?

Не може! Од кој оператор го имаш земено?
Јас имав ваков без сим картица, го купив од Америка пред 3 години и таму си го користев ок ми беше, а во МК не ми се ни уклучуваше!
21LlhU3So0L._SL500_AA300_.jpg

Шо телефон ќе беше без слот за сим картичка?
Ти да не си купил домашен безжичен телефон?

:facepalm:
htc droid incredible
http://www.manualspdf.com/wp-content/uploads/2012/07/HTC-DROID-Incredible-4G-LTE.jpg
preku mturk nesto zarabotiv :) dobar e 1va liga i brz i dobar ekran i kamera... samo uste sim :(
--- надополнето: 22 август 2012 во 02:32 ---

pa od edna strana moze da posluzi za muzika... internet, ima dobra kamera , ke se najde zaso da posluzi... :) nego mislev deka postoi moznost da se adaptira na mreza :/ vo amerika moze samo go nosis kaj operator i ke ti sredat rabota :/ tuka kaj nas ... nemam pojma

Ако си го купил од ибеј/амазон и ако стварно пишувало дека има слот за сим а кога ти стигнало нема, врати им го, ќе ти ги вратат парите.

Ако си го купил од ибеј/амазон и ако стварно пишувало дека има слот за сим а кога ти стигнало нема, врати им го, ќе ти ги вратат парите.

pa pomisliv i na toa... ali ipak na zaebancija napraviv nekoja para na net i onaka go poracav.
evo go
http://www.gsmarena.com/htc_droid_incredible_2-3938.php
nisto toa e so e, mi preostanuva samo da prasam vo ovie nasite operatori , ako imate nekoj online koj raboti vo vip ili drugite podprasajte :) toa e so e, posle ebenje nema kaenje :D

pa objasni sto treba posle da se prai, sto e toa hits sto se pravi so nego

pa objasni sto treba posle da se prai, sto e toa hits sto se pravi so nego

Членот има мака, а вие наместо да помогнете го замарате со глупости.
Користи го гугл, побарај на форумов, веќе имаат објаснето за тој сајт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom