Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Отвори мозаик, после спортклуб почнуваат. Уефа_Канал именувани се кај мене али сликата е темна. Веројатно секој натпревар ќе се пренесува и бираш кој сакаш гледаш.
Немам Макств.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отвори мозаик, после спортклуб почнуваат. Уефа_Канал именувани се кај мене али сликата е темна. Веројатно секој натпревар ќе се пренесува и бираш кој сакаш гледаш.
Епа време е да стаешСамо сигурно ќе има некоја финта од нив т.е пример само пакетот од 2500ден. да ги користи бесплатно ови поволности.
незнам, јави се на 171 ќе ти кажат они.Дали знаеш дали можат двете линии да функционираат на еден штекер?
незнам, јави се на 171 ќе ти кажат они.
Имаше инфо за СК Прајм, и ако го пуштат нема да може да се гледа шпанска лига бидејќи лигата нема права да биде емитувана во Македонија. Е сега преговори има во тек да се легализира и тоа.
За Аренаспорт, можно е да се чека на Телма дали ќе ги откупи правата од Серија А или не.
А во мени-мозаик после спортклуб може да се видат 8 уефа затемнети канали.
office@sportklub.info
4:27 PM (7 minutes ago)
to me
Primera ce moci da se gleda samo preko nasih kanala I nikako drugacije. Mi smo mesecima unazad informisali sve (I javnost a I operatere u regionu) da cemo spanski fudbal prenositi na sk prime. jedino iz makedonije se niko nije javio. Mi smo u poslednjih 10 Dana u kontaktima sa dva operatera iz Makedonije I nadamo se da ce brzo odluciti. Sve je sada do njih
Sent from my BlackBerry® smartphone from Vodafone
Линијата од ОНЕ ти иде до централа на ОНЕ (изнајмена од Т-хоме).Види, сакам да ставам, ама телефон и интернет имам на ОНЕ. Сакам да земам 2Макс, ама не знам дали ќе може две телефонски линии(ОНЕ и Т-хоум) да функционираат на еден штекер, или ќе треба да бушам нова дупка и да поврзат они со централата, па така Оне да си има посебен штекер, а Т-хоум посебен. Дали знаеш дали можат двете линии да функционираат на еден штекер?
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:39 ---
ПС, не ми се даваат пенали за раскинување на договорот со ОНЕ.![]()
Линијата од ОНЕ ти иде до централа на ОНЕ (изнајмена од Т-хоме).
Линијата од Т-хоме треба да си иде до централа на Т-хоме. Никако не е можно а и несмее да се врзат тие две линии во една.
Ти треба нова парица од Т-хоме, а дали ќе ти доаѓа до еден дупли штекер покрај линијата од ОНЕ или ќе ти виси некаде во соба си е твој избор.
Зашто мислиш дека нема да функционира?Јас имав две телефонски линии една на телеком и една од Оне (две посебни линии)се додека не се откажав од телеком. а еве и деновиве ке имам повторно две се додека не ги откачам Оне на 15 септември поради мене познати причиниЗафркнато е, а и тоа не би функционирало како што треба.![]()
Дали се доплаќаат каналите на кој даваат лига на шампиони и колку пари е ако се наплаќаат?
Дали се доплаќаат каналите на кој даваат лига на шампиони и колку пари е ако се наплаќаат?
кај да се регистрирам за да гледам???За овие 2 месеци не се наплаќаат, само регистрирај се ако си корисник на MaxTV и гледај. После 2 месеци не знам што планираат, останува да видиме.
кај да се регистрирам за да гледам???