Padroni di Roma
Aquile
- Член од
- 23 ноември 2010
- Мислења
- 1.838
- Поени од реакции
- 2.106
Аман не го извади од мисли лациотрансфер пазарот на лацио објаснет во 18 секунди
Аман не го извади од мисли лациотрансфер пазарот на лацио објаснет во 18 секунди
не го сакам клубот друже, што да правам, тоа е ..Аман не го извади од мисли лацио
Друже знам дека не го сакаш и јас не ја сакам Романе го сакам клубот друже, што да правам, тоа е ..
Малку да ја освежиме темаваРома - Лацио, сега ќе имаме препукувања на темава!
... редно беше да се смени средина
Така е, досадни станаја миланезите со МунтариМалку да ја освежиме темава
јас се надевам дека со фанови на лацио ќе нема ни потреба да се препукувам(они доле на табела, ние горе, две победи во сезоната, чао пријатно) ... дај боже да има препукувања со фанови на јуве, што автоматски значи борба за СкудетоРома - Лацио, сега ќе имаме препукувања на темава!
... редно беше да се смени средина
си го имате вие на пик Земан, ама и тој вас морам да признаамИ Земан се јави, со тоа што него му биле доволни 18 играчи.
Овој мора за се бурек да пројаде, а?
Он прв почна бе, што ми е гајле мене!јас се надевам дека со фанови на лацио ќе нема ни потреба да се препукувам(они доле на табела, ние горе, две победи во сезоната, чао пријатно) ... дај боже да има препукувања со фанови на јуве, што автоматски значи борба за Скудето
--- надополнето: 21 август 2012 во 21:31 ---
си го имате вие на пик Земан, ама и тој вас морам да признаам