Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки баш ме интересира што е разликата на овие две, поточно која во што е подобра и која вие ја користите

Aко имаш околу 2 или повеќе гига рам само касперски... од овие два смарт чинам е покористена но само на компјутери кои се веќе не се во производство што се вика...

Дечки баш ме интересира што е разликата на овие две, поточно која во што е подобра и која вие ја користите

Ја имам Смарт Секјурити и лиценците се полесни да се најдат за разлика од Нодот.

Малку оф-топик, ама имам проблем со Tnod updater-от... од пред 2 недели не може да најде валидна лиценца, и антивирусот не ми прави update... Дали имате и вие таков проблем?

Aко имаш околу 2 или повеќе гига рам само касперски... од овие два смарт чинам е покористена но само на компјутери кои се веќе не се во производство што се вика...
Епа баш дека имама слаб рам затоа барам ЕСЕТ :D

Antivirus има антивирус, SMart е опремен со Firewall, Antispam, Antivirus и остали срања за Internet Securrity, Подобар е ESS.

Microsoft Security Essentials.
Го користам еве една недела, тежи многу малку, не се осеќа дека работи, автоматски скенира све пред да биде симнато... Може ли некој што го користел да ми каже дали е добар? Гледам добри критики има за него.

Нека не ве лажат дека ако имате добар пс антивирусот не се осеќа, кај мене се осеќа на i7 2600K@4.8 + SSD & 8GB ram, но не е ништо страшно, сепак е KIS 2012 на макс сетинзии.

Најдобар слободен антивирус - Avast + Panda Cloud + Comodo Internet Security.

Најдобар - најлесен слободен антивирус - Avast + Panda Cloud.

Најдобар платен антивирус - Emsisoft Intenet Security + Norton Internet Security + Kaspersky Internet Security.

Најдобар - најлесен платен антивирус - Norton Internet Security

Најдобар - платен антивирус тежок на системот - Kaspersky Internet Security + Bitdefender Internet Security.

Непрепорачливи но солидни бесплатни - лесни антивируси - Avira + MSE (заостаната технологија и слаба zer0 day заштита)

Тоа е тоа...

Microsoft Security Essentials.
Го користам еве една недела, тежи многу малку, не се осеќа дека работи, автоматски скенира све пред да биде симнато... Може ли некој што го користел да ми каже дали е добар? Гледам добри критики има за него.
Ако си паметен корисник најдобар е.
Под паметен корисник мислам на тоа да знаеш што симнуваш и инсталируваш.

Ако си паметен корисник најдобар е.
Под паметен корисник мислам на тоа да знаеш што симнуваш и инсталируваш.

Според таа логика, ако си паметен, Касперски е уште подобар, мислам овие мислењава со пази што симињаш, MSE е најдобар и слично ми се секогаш чудни.

MSE е еден од најлошите антивируси на денешницата. Avast 7 или пак Comodo се едно 3 класи подобри.

Ова знаеш како му иде, купи си GTX460 наместо GTX670, иако се иста цена, логика?

Според таа логика, ако си паметен, Касперски е уште подобар, мислам овие мислењава со пази што симињаш, MSE е најдобар и слично ми се секогаш чудни.

MSE е еден од најлошите антивируси на денешницата. Avast 7 или пак Comodo се едно 3 класи подобри.

Ова знаеш како му иде, купи си GTX460 наместо GTX670, иако се иста цена, логика?

А ако си нај паметен bitdefender уште по арен од касперски ,ама ја пошто сум глуп и си користам Eset и до сеа симинњам свашта па немам некој проблеми :D

А ако си нај паметен bitdefender уште по арен од касперски ,ама ја пошто сум глуп и си користам Eset и до сеа симинњам свашта па немам некој проблеми :D

Тука негде се, Kaspersky има многу по усовршен скен ејнџин, и whitelist, заштитата им е подеднакво добра, HIPS-от на BD е многу силен, исто како оној кај KIS.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom