naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.016
- Поени од реакции
- 5.681
Како да му го успорува компјутерот кога е нов... т.е. јака машинаНе ти го успорува ПЦ-то?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да му го успорува компјутерот кога е нов... т.е. јака машинаНе ти го успорува ПЦ-то?![]()
значи догодина ќе му го успоруваКако да му го успорува компјутерот кога е нов... т.е. јака машина![]()
Дечки баш ме интересира што е разликата на овие две, поточно која во што е подобра и која вие ја користите
Епа баш дека имама слаб рам затоа барам ЕСЕТAко имаш околу 2 или повеќе гига рам само касперски... од овие два смарт чинам е покористена но само на компјутери кои се веќе не се во производство што се вика...
Дечки баш ме интересира што е разликата на овие две, поточно која во што е подобра и која вие ја користите
Како да му го успорува компјутерот кога е нов... т.е. јака машина![]()
Ако си паметен корисник најдобар е.Microsoft Security Essentials.
Го користам еве една недела, тежи многу малку, не се осеќа дека работи, автоматски скенира све пред да биде симнато... Може ли некој што го користел да ми каже дали е добар? Гледам добри критики има за него.
Ако си паметен корисник најдобар е.
Под паметен корисник мислам на тоа да знаеш што симнуваш и инсталируваш.
Според таа логика, ако си паметен, Касперски е уште подобар, мислам овие мислењава со пази што симињаш, MSE е најдобар и слично ми се секогаш чудни.
MSE е еден од најлошите антивируси на денешницата. Avast 7 или пак Comodo се едно 3 класи подобри.
Ова знаеш како му иде, купи си GTX460 наместо GTX670, иако се иста цена, логика?
А ако си нај паметен bitdefender уште по арен од касперски ,ама ја пошто сум глуп и си користам Eset и до сеа симинњам свашта па немам некој проблеми![]()