Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Еве видео од дебито на Кагава во Премиер лигата.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не е ова Манчестер Јунајтед. Заразлика од лани кога тоа се изработи во предсезоната и треше 10тина утакмици, сега играта онаа вистинската тек ќе почне да се темпира и да жариме и палиме. Гледате дека немаше никакви проигрувања, никави тактики, никаво dummy движење од играчите, движења во шеснаесетникот од играчите при корнери, ништо немаше. Така да јас и не му ја мислам многу многу.

Евра годинава тешко дека место ќе фати пред овој новиов. Мислам дека бидна што бидна од него. Се гледа веќе дека нозете му се тешки и дека неможе така добро да ја игра и стигнува топката. Се надевам дека новиот момак ќе биде некое откровение.

Играта треба да се гради околу Кагава. Толку.

Дај нека се врати еден асален дефанзивец ебаго коа не затераа сите со повреди...

Како да без Керик неможеме да играме во средината а?

Руни како да заебава, многу топки почна да губи, но знаеме дека му се случува да излезе од форма но ќе се врати без сомнение.
РвП денес ич да не ве секира коа се набутија 9 у шеснаесетник шо ќе прави грејниот. Ќе го осетат конкурентите него.

Ajде :)
GGMU!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Eвра дека беше слаб во дефанзива лани, како што почна сезонава и во офанзива ќе е изгубен. :D
Се надевам дека тој новиот ќе го биде инаку црно ни се пишува со Евра. Има 23 години и белки не го земаа чисто да се каже лев бек земале и да грее клупи или па да го прајќат по позајмици.

Инаку ќе ни биде тешко против екипи со корпулентни играчи (најмногу мислам на Сити на чело со Јаја). Немаме играч во средината кој би можел физички да се носи со вакви играчи. Сколс и Клеверли ќе се одбиваат само, Керик е нешто покрупен но тешко и тој да може да пружи отпор. Флечер е многу борбен но каков е станат 25 кг има и тој да се одбива. Единствено можеби прасето Андерсон би бил добро решение да се надигрува со вакви фудбалери, цврст е и борбен но треба многу да работи за да ја врати формата.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Лош ден дечки, ќе гледам да го заборавам денов и за мене од второ коло почнува сезоната..

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
По секој пораз нови играчи се бараат, а ако изиграат овие убаво и барса не ни е рамна. Чекајте малце, мрзливи се, дури влезат во форма, само после одма да не излезат е работата. :D

А и она Фелаини карпа чоек е, ни го тука некој, ни го натскокува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сакате со 5 нови фудбалери одма да почнеме да веземе. Ви текнува како игравме како изгубени кога дојдоа и Андерсон и Нани и Тевез и Харгривс? Стрплење малце, не после секој пораз кукање по трансфери ;)
Сакавме напаѓач, ете ни напаѓач, сакавме лев бек, ете ни лев бек, сакавме Кагава, ете го Кагава, епа не е сложувалка ова сами да си се состават.

Еванс ќе е фит за против Фулам, фала му на господа

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Играчиште, доби Манчестер во Кагава!! Страшен играч. И тоа на колку 21-2 години ?
И колку само потенцијал има во него. Редок играч.
Мене, лично ми е еден од најомилените играчи што се појавија во последните години. За една утакмица се гледа дека нов квалитет во играта добива Манчестер, со него.
Ако ја се прашувам, најдобриот трансфер овој преоден рок.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Добри пасови имаше Кагава, само уште Велбек да беше побрз и постабилен. Али то е то, понатаму порано.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Играчиште, доби Манчестер во Кагава!! Страшен играч. И тоа на колку 21-2 години ?
И колку само потенцијал има во него. Редок играч.
Мене, лично ми е еден од најомилените играчи што се појавија во последните години. За една утакмица се гледа дека нов квалитет во играта добива Манчестер, со него.
Ако ја се прашувам, најдобриот трансфер овој преоден рок.
23 :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ништо страшно минимален пораз,туку ме загрижува тоа што наредната играме со фулам,а они петарда дадоа против норич во саботата:pos::pos::pos::pos:
Ке го уклучи ферги фенот па ако треба и тајфунот и ке ги среди руни и компанија (без Кагава,ДДГ и РВП)
И бај д веј евертон не беа толку добри ,колку што нашиве беа лоши 2ро у 16-ник не влегоа.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Мене ме плаши само слабата реализација во последно време...И на пријателските и денес се гледа тоа. Имаме добра креација, само ни фали финишот...мора да се врати самодовербата против Фулам.

2

~2A

Гостин
Мене ме плаши само слабата реализација во последно време...И на пријателските и денес се гледа тоа. Имаме добра креација, само ни фали финишот...мора да се врати самодовербата против Фулам.
Токму затоа го зедоа в Перси, да се подобри реализацијата. :)
Штета Велбек какви топки доби од Кагава....

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Она на Клеверли накај 70 минута беше пресудно, да погодеше ќе имавме шанси и за пресврт, вака само нафрлавме и нафрлавме, а тие тоа го чекаа, до нареден Понеделник да им нафрламе нема гол да примат, страшна екипа се за со глава..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Евра бе луѓе ..... Човекот се повеќе докажува, дека не е на ниво ... Ко мува без глава е, многу, многу слабо игра.Рака на срце, сите беа слаби денес, но ова од Евра ги поминува сите граници веќе .... Преслабо за клуб, каков што е Јунајтед, очајно игра.Па 10 пати наместо да центрира одбранбените од него ја удираат и оди во гол аут или аут за нив .... Ете не го кривам ни Керик, игра на позиција што воопшто не е негова и се тоа, ама па 100 дуели изгуби од Фелаини, 100....Еден да добиеше ќе кажев, ете еден доби, нашиве ко мали деца околу него, 3ца околу него тој ќе си ја прими на гради, ќе ја спушти, ко да е висок 2.50...

Но ајде, ако треба да се случуваат вакви лоши игри, нека тоа биде во прво коло, да се надеваме дека таква игра до крај нема да се повтори, не кукам затоа што изгубивме, работава е што беше толку слабо ... Нани неможе да центрира една, Валенсија не ни пробува да ги пробие таму од десно, Руни неможе пас да прими, не зборам за новите, разбирам им треба малце време, но тие што се тука повеќе време .... И Томче мора да се подобри ако сака да продолжи да добива шанса од стариот, ова е очајно ...
И да, Кагава убедливо најдобар !

Kajgana Shop

На врв Bottom