Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.574
со кој играчи планира Ферги да им парира на животињи ко Фелаини и Туре ?? па дуел не доби денес некој со Фелаини.. дај бе Ферги ископај некој циган од Уганда 5 метри висок страв да им е да му се приближат не пак во дуел да влагаат со него... убаво имаше некој напишано new season same shits...
п.с дај пренесете му на Нани да излезе од Роналдо филм... осеќам дека Ферги при крај е со живците со него...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.701
Поени од реакции
11.518
Нас не не победи Евертон, Евертон изиграа слабо, нас не победи Фелаини самиот.
За срамота.

Некој да стави статистика за воздушните дуели? Добивме барем еден?

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Го добивме тој коа Фелаини го местеше шорцот па не рипна доволно :pos:

Не се секирајте иду боље дани, нек се радуваат напатениве фан клубови.. копачките што ги јаделе у соблекувална сигурно ќе ги проработат:pos:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нас не не победи Евертон, Евертон изиграа слабо, нас не победи Фелаини самиот.
За срамота.

Некој да стави статистика за воздушните дуели? Добивме барем еден?
Одбраната ни е решето, што да се прави кога сите се повредени, а Видич одигра прв натпревар по една година(официјален)!
Остајте ги децата од другите клубови да се радуваат, ако ви речат слаб е Јунајтед, речете им слаб е!
После кога ќе плачат, интересно ќе е да ги тешиме:icon_lol: GGMU!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Не знам како сакате Керик да добивал воздушни дуели со Фелаини :) Керик кога добивал воздушни дуели па да очекуваме против Фелаини да добие? Сте го виделе некад да скокне во воздух? Керик не е за стопер исто како што Валенсија е катастрофа како бек. Јасно беше дека примаме гол.
И да последни ќе завршиме на табела, Чемпионшип хир ви кам.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Кај ја најде сликава,ова официјално ли е?или сам си се сликал?

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Читам тука го фалите Кагава, не дека е слаб играч или не го бива, но вчера ја гледав целата утакмица и невидов ништо посебно од него, а за еден центархалф што ви фали ви фали, овој Јагелка да си го земете мислам дека добро ке се укомпонираат со Видиќ

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Сосема заслужена победа си имаа вчера играчите на Евертон, изиграа феноменално посебно Фелаини кој доби 90% од воздушните дуели против нас и успеа да постигне гол. Треба да бидеме среќни што Де Геа беше на гол и спречи чисти 3 - 4 гола. Јас сум презадоволен од Кагава вчера заедно со Де Геа беа најдобри на теренот исто и Клеверли беше одличен само немаше среќа при ударот кога ја извадија од гол линија. Кагава вчера какви пасови делеше и како изигра беше маестрално само штета што ниеден од тие пасови што ги подели не успеавме да го претвориме во гол, Клеверли исто така беше одличен ама немаше среќа. Одбраната не беше воопшто добра но немавме многу опции со повредени 5 штопери и Рафаел со 1 тренинг. Ќе си се вратиме полека следната утакмица кога Рафа за прв пат ќе го видиме десно со новиот број а дај боже и Еванс покрај капитенот. Видиќ вчера изигра солидно и немаше грешки само му фали штопер како партнер не играч од средина. :)

И да си ја вратиме препознатливата 4 - 4 - 2 за мечот со Фулам на Олд Трафорд. :D
--- надополнето: 21 август 2012 во 13:36 ---
Today it has been revealed that Manchester United have made an offer for Pachuca midfielder Hector Herrera, with the Old Trafford club wanting to bring the player in before the close of the summer transfer window.

Andres Fassi who is the Sporting Director for Pachuca told ESPN “There is official interest.”

Andres Fassi also revealed the Manchester United sent some official documentation to the Mexican club with an offer for the player. He stated “We have the document, but there’s nothing else to add at this time.”

Andres Fassi finished his interview with ESPN saying:

“We want him to continue in Pachuca. We know he’s going to emigrate to England, though. Manchester United and Liverpool have talked to us.

“At whatever moment he wants, he can leave Pachuca and the club will give him the opportunity to do so.”

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Евертон тактички не победија сепак со Керик во одбрана и Сколс и Клеверли против Фелаини и без онаа класична игра по крила нема што да бараме 3 бода од тој натпревар.

H

-HRO

Гостин
Тука сме со Јунајтед и во пораз. Имавме лош ден и тоа е тоа.
Керик не е воопшто виновен за поразот, не му се нафрлајте толку многу. Тоа дефинитивно не е негова позиција за игра, па затоа не треба ни да му се суди директно.
Сите како поединци имаа лош ден освен Кагава и Де Геа кои се покажаа во одлично светло. Кагава секој дел од теренот го покриваше, и даваше одлични пасови во нападот кои останатите не успеаваа да ги искористат.
Де Геа прерасна во класа голман. Да не ги бранеше сите тие удари, ќе беше и 6-0...
Евра секоја топка ја засра исто како и Нани кој не упати ни 1 асален центаршут...
Валенсија слабо се разбираше со Нани. Координацијата им беше катастрофа.
Руни незабележителен, а кога ќе фатеше топка немаше никаков исход.
Сколс исто така имаше слаба игра. Мајсторот беше без идеја вчера, и често ги губеше нервите...
Разбирливо е и тоа што е во години. Требаше да ја напушти играта и да се одмори многу порано.
Велбек и не бев нешто којзнае што импресиониран од него. Имаше неколку пробиви кои не резултираа со погодок. Сепак мислам дека ќе беше подобро РВП да стартува и да влезе од првата минута.
Ми стана јасно дека поразот е запечатен кога влезе Андерсон во игра.
Како и да е заслужено си изгубивме. Сега бркаме победа наредното коло. И тоа подобро да биде победа, за да не го искршам новиот телевизор :D

Kajgana Shop

На врв Bottom