Фан Клуб: Партизан

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
И после југ бил празен, па и многу ви се тие 3-4 илјади што догаат да гледат ,,фудбал".Со ваква управа, со ваков стручен штаб, со вакви играчи не одиме никаде.КАТАСТРОФА !

Није увек лако, ал је увек лепо навијати за ПАРТИЗАН ..............:unsure:
Абе не е проблем утре на пресот се ке ни каже тумба мислам зашто изгубивме дека не ни треба стопер дека овај прелазни рок е ОДЛИЧНО испазарен и такви срања!!И као шо кажав од тренер кој е потрчко,полтрон и толку провиден во тактиката луѓе мои па вреди ли некој да се нервира....ма нееее!!!!
П.С Тромзо ке го минеме али кога ке прдне мртов коњ!
Дали ке се свестат ѓубрињата на чело со џуки со тумба и чика црни и да си зберат парталите видечемо ја чисто сумњам.
П.П.С А па ке заборавев на Југ јако и беше ,,и када не будеш први ти,,...марш бре стоко платеничка!!!

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
И после југ бил празен, па и многу ви се тие 3-4 илјади што догаат да гледат ,,фудбал".Со ваква управа, со ваков стручен штаб, со вакви играчи не одиме никаде.КАТАСТРОФА !

Није увек лако, ал је увек лепо навијати за ПАРТИЗАН ..............:unsure:
Мислам дека не си право.Да, изгубивме од Срем , срамота, криво ми е ептен и се нервирам...Ама јас мислам дека не си во право за то шо викаш не се заслужени 4-5 к,заслужени се 20 000 + ! 5 години титула со ред,7-8 дерби со ред.. Шо да биди фазла кажи ми ? И се сејчаваш минатата сезона,прво коло Со пазар 5-0,второ со Слобода изгубивме 2-1.Ама пак, освојме титула ито со убедлива разлика.И нема врска ова ако изгубивме,пак че освојме титула :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе погледните ги Головите... Мене тука ми смрди нешто, незнам на вас...

Разочарам сум, ама боље кикс на почеток на првенство, отколку при крај кога ќе се одлучува за титула... По некоја случајност, и лани кикснавме второ коло од новајлија во првенство, па пак освоивме... Знам дека тоа не е мерило, и дека сето ова доаѓа пред најважниот двомеч за оваа сезона, меч за излез во Европа...

Пак ќе кажам... Каква ситуација на Трибини, таква и на Терен... Мора да се оправат работите и на терен и на трибина, оти циганите се желни за победи и титули, ќе ни ја лапнат од пред нос...

Јас и понатаму Верувам... Само да се селектираат играчите кои ќе играат со срце за клубот, а на остатокот манекени да им се даде последна шанса и добро да им се одржи лекција, чив дрес носат на себе...

ЦРНО - БЕЛИ !!!

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Недостасуваат многу играчи..Не само на ова утакмица , и на други.. Вукич,Сцепович ....

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нема ништо годинава од тимов,ни ЛЕ ни титула,реално !

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Нема ништо годинава од тимов,ни ЛЕ ни титула,реално !
Надешта последна умира! Ова е второ коло,не треси глупости :D И минтата година второ коло кикснавме па цела сезона +10 бевме :D И еве Губи ку*вава :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако нешто е позитивно од синоќешната бламажа, тоа е ремито на комшиките наши на домашен терен... И да победат во заостанатиот натпревар од прво коло, ќе се со бод пред нас... Доњи Срем на врху :icon_lol: :facepalm: (Траги-комедија)...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/partizan-trpi-zabijine-hirove-92370.html

Никако некој добри вести да пристигнат ....
Абе така ти е кога тргне "возот низ брдо"... Моментално, ништо не функционира во овој наш клуб... Ниту ред, ниту дисциплина, ниту другарство, повреди една врз друга, самодоверба отидена во минус, управа комедија, навивачи такоџе... Све нека иде у ку*ац, има ли крај?

Станоје Врати Се !!! :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom