Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.telegraf.rs/vesti/315436-svedok-tvrdi-taton-sam-skocio-terali-me-da-lazno-svedocim
http://sd-partizan.blogspot.com/2012/08/novi-dokaz-u-slucaju-taton-devojka-koja.html

ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ, ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ,ПРАВДА!

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/sasa-ilic-grobarima-docekajte-nas-srcem-93526.html

''U četvrtak igramo utakmicu za ulazak u Evropu. Želim da, kada istrčim na teren, osetim ono što sam mnogo puta do sada osetio – ljubav prema Partizanu!
Želim da to isto osete i moji mladi saigrači. Želim da osete veru koja je uvek bila najjača na našem stadionu, kada smo svi zajedno i kada idemo na pobedu.
Ne želim više da im pričam o tome kako je nekada bilo. Želim da i oni to dožive. Da dožive i osete Ponos!
Zaboravimo, makar u četvrtak, na podele. Pokažimo svima šta znači voleti svoj klub. Partizan je jedan i iznad svega.
Želim da u četvrtak uveče svima pokažemo i kako se i koliko voli Partizan. Samo tako, siguran sam, čekaju nas nove pobede.
Poklonite nam poverenje. Zato što znam da ćemo vam zalaganjem, voljom i igrom to vratiti.
Dočekajte nas hukom sa tribina, dočekajte nas crno belim bojama, dočekajte nas srcem!
Srce – to je sve što tražim!
Ponos – jer znam da možemo kada smo zajedno, jer mi smo Partizan''.
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

ГДЕ ГОД ТИ ДА ИГРАШ ТУ СУ ТВОЈЕ ГРОБАРИ,САМО ТЕБИ ВЕРНИ САМО ТЕБИ ОДАНИИИИ,ОООО ПАРТИЗАНЕЕЕ ВОЛИМО ТЕЕЕЕЕ СРЦЕ СВИХ!
542387_10151042126255835_1938752263_n.jpg

Кој е овој Митровиќ, очи неможам да му гледам. :mad:

Конечно еден успешен резултат....честито.
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:11 ---
p.s Како беше ситуација на Југ?

После дождот еве дојде и сонце над фудбалскиот храм.Одлично бодрење од страна на Гробари, а играчите со една пожртвувана игра им вратија за тоа.Бравооо бреееее !

И за малку ке заборавев - Немојте цигани да вас туга топи, причаче вам ГРОБАРИ како је у Европи :D

Конечно еден успешен резултат....честито.
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:11 ---
p.s Како беше ситуација на Југ?
Југ беше за прв пат можам да кажам доста солиден личеше на некои стари дани!!!
п.с Овај Иванов не е здрав!!!Он е звер!!!!!:P
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:53 ---
Еве и шеширите ние сме у трети:
Pot 1:
Atletico Madrid
Inter
Liverpool
Lyon
Marseille
Sporting Lisboa
PSV Eindhoven
Tottenham
Bayer Levercusen
Bordeaux
Twente*
Stuttgart

Pot 2:
Basel
Metalist Kharkiv
Panathinaicos
Athelic Bilbao
Kobenhavn
Fenerbahce
Rubin Kazan
Napoli
Udinese
Club Brugge
Hapoel TA
Hannover

Pot 3:
Lazio
Steaua
Sparta Praha
Rosenborg
Newcastle
Young Boys
Levante
Genk
Borussia M'gladb
PARTIZAN
Vitoria Plzen
Dnipro

Pot 4:
Helsingborg
Academica
NK Maribor
AEL Limassol
Hapoel K. Shmona
Maritimo
AIK
Anji
Neftchi
Rapid Wien
Molde
Videoton
Ај да ве видам на пивце кој ке погоди со кој ке се паднеме?
Мој тип:Bordeaux,Napoli,Partizan,AEL Limassol:)D)
Евентуално ова:Tottenham,Kobenhavn,Partizan,Rapid Wien
:):):):):)

Омиљена боја цигана? -БОРДО !!!

Цигани немој те да вас туга топи, причаће вам Гробари како је у Европи ♥ !
387128_477352868956582_2096719760_n.jpg

И ДОК ЗВЕЗДА СУЗЕ РОНИ,МИ СМО НОВИ ШАМПИОНИ,НЕМОЈ ЗВЕЗДО СУЗЕ БИТИ ЈЕР И ТИ ЧЕШ ПРВА БИТИ,ТО ЧЕ БИДИ ОНОГ ДАНА КАД НЕ БУДЕ ПАРТИЗАНААА!
561638_258319517604154_1195115109_n.jpg

Одлично навивање,ЈУГ У ТРАНСУ! ДОбра бројност,запад полн,југ полн,исток скоро полн и север пола полн!
И да,РЕСПЕКТ СТОЈКЕ!
558697_337918599636502_388832093_n.jpg

Људи моооооооиииии :D

Бев на работа, а на компјутер цело време резултати.ком и пратење на резултатот... Кога видов 1-0 прснав од радост... Штета што не ја гледав, ама и вака не е лошо :D

Фала ти Иванов, Стојке Легенда, Гробари одлична корео и парола... Нек душмани пукну :)
Ќе гледам да најдам видео од Гробари и ќе го поставам тука...

Толку од мене, пресреќен сум што ќе играме Европа, па нека му ја мислат што понатаму... :)

Ај и од мене да иде една претпоставка за групата (во трет шешир сме, бидејќи Божовиќ, наш бивш голман одбрани пенал на дуеот Видеотон-Трабзон, доколку не го одбранеше, ќе бевме во четврти шешир) :P

1. Ливерпул
2. Фенербахче
3. ПАРТИЗАН
4. Шмона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom