Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Марија направи пар добри асистенции и Игуаин украде доста топки и влегуваше во шанси, па и немаше среќа со пречката за да запечати победа. Другите ништо, сеуште поспани. Нема да ме чуди ако Бензема остане на клупа во четврток. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Spored prikazanovo vcera stanav pesimist za u cetvrtok... Ke mu go zeme skalpot Petkovski na Mur -:)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Што човек е и овој Пепе стварно незнам,вечера се лупнаа станаа,Касиљас мислев секој момент пак ќе падне,овој трча бе ништо не му е и сега ова.
Ај ге вел сун ненормалан;)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.594
Поени од реакции
14.413

Страшно изгледа маме му ебем, утре ќе има детален медицински извештај и ќе се знае колку долго ќе отсуствува.. Марка веќе предвидува дека нема да игра во четврток, што ни најмалку не е добро за нас затоа што во секое Ел Класико тој е еден од најдобрите играчи. Али кој знае, сите знаеме дека Пепе е голем борец, мислам дека и куршум да има во главата (не дај боже) ќе игра на таков важен натпревар. :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891

Уште 37 кола до крај, верувам во тимот и сум сигурен дека ќе дадат се од себе за да ја освојат Ла Лига и оваа сезона.
Не го гледав натпреварот и нема да коментирам само сакам Пепе да биде спремен за Ел Класико и да ги плесниме шупацине од каталонија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ај бе прекинете со праќање факсови за Кака, кој ви е таму секретарица :icon_lol: Пратете им на Милан, тие ви ја дадоа робата , нека си ја земат :icon_mrgr:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Уште 37 кола до крај, верувам во тимот и сум сигурен дека ќе дадат се од себе за да ја освојат Ла Лига и оваа сезона.
Не го гледав натпреварот и нема да коментирам само сакам Пепе да биде спремен за Ел Класико и да ги плесниме шупацине од каталонија.
Сезонава осеќам дека ќе биде како пред-прошлата. Тогаш Барса киксираше против одредени тимови, но сезоната си ја реши против Реал. Годинава се исто само обратно сменети улогите. Реал ќе киксне против некои екипи али ќе си ја реше против Барса :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Iker Casillas asustó a todos tras el golpe sufrido con el central blanco: "No recuerdo la jugada. Sé que salgo a por el balón y que choco con Pepe, pero nada más".

Колку што разбрав вели дека не се сеќава баш на она што се случи вчера откако излезе да боксува.
Да се надеваме дека Пепе брзо ќе се опорави,бидејќи со Албиол лошо ни се пишува,а и ваљда Мурињо планира да купи уште еден стопер кога веќе Карваљо заминува не мисли само Албиол да му биде втора опција

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.792
Поени од реакции
30.651
Искрено цело време се заебаваме со Модрич дали ќе дојде или каде ќе оди Сахин а тотално заборавивме на десен бек.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Е тек мислам дека после вчерашнава утакмица,Сахин немат да си ојт.....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ај бе прекинете со праќање факсови за Кака, кој ви е таму секретарица :icon_lol: Пратете им на Милан, тие ви ја дадоа робата , нека си ја земат :icon_mrgr:
На сите им е испратено факс бе, ко на менаџер. Изгледа Ливерпул загризале... :icon_lol:

p.s.

Sahin agent and Sanchez had another meeting today in 11.30.

Зашо би имале и денеска состанок штом некни решиле дека го пуштаат !? :cautious:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
На сите им е испратено факс бе, ко на менаџер. Изгледа Ливерпул загризале... :icon_lol:

p.s.

Sahin agent and Sanchez had another meeting today in 11.30.

Зашо би имале и денеска состанок штом некни решиле дека го пуштаат !? :cautious:
Да го избањат

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
У четврток Пепе тешко да игра,so i guess Аблиол у 1 тим :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom