Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Со среќа нека му е на Сонг,се најдобро ;) И фала му за се што направи за Арсенал :)

Го сакам М'Вилааааааааааааааа :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Епа ај за арно нека е.....Се надевам дека нема да се рчкаат со Подолски дека си имаат мала историја двајцава.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Rennes chairman Frederic de Saint-Serni has confirmed that Yann M'Vila has played his last game for the club. He will move this week.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ајде, ајде.. има „надеж“ за нас. Уште да се официјализираат трансферите на Sahin и М'Vila! :coffee:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.176
Шахин е добар играч ама не знам дали ќе му лежи брзата игра на Арсенал пошто тој не важит за брз играч. Втора работа е што цела година е без игра плус ги пропушти подготовките со Арсенал значи ќе му треба време да се снајде. Тоа со Подолски и не е толку страшно, ќе се смират. Трето е што како што читав позајмицата ќе биде една година без можност за купувајне, можеби поради тоа подобро ќе беше друг да се земе. Но, Венгер го бараше Шахин уште од ко имаше 16 години па ќе видиме како ќе успее Шахин под Венгер.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Шахин е добар играч ама не знам дали ќе му лежи брзата игра на Арсенал пошто тој не важит за брз играч. Втора работа е што цела година е без игра плус ги пропушти подготовките со Арсенал значи ќе му треба време да се снајде. Тоа со Подолски и не е толку страшно, ќе се смират. Трето е што како што читав позајмицата ќе биде една година без можност за купувајне, можеби поради тоа подобро ќе беше друг да се земе. Но, Венгер го бараше Шахин уште од ко имаше 16 години па ќе видиме како ќе успее Шахин под Венгер.
Напротив со можност за купување од окулу 12 мил фунти мислам

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.176
Напротив со можност за купување од окулу 12 мил фунти мислам
Ако е така добро е пошто читав негде само на позајмица без можност на откуп го давале.

edit: Сега читав дека нема да има опција за одкуп туку во случај Реал да сака да го продаде ќе има Арсенал предност да го купи.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Па не можам бе. Не можам да им се заблагодарам ниту на Ван Перси, ниту на Сонг. Па не можам, кој сака нека речи. То е, мој став. Можи да ми речите дека грешам, но, не можам. Јас веќе ги заборавив, исто како да не биле и никогаш кај нас. Толку !!
--- надополнето: 20 август 2012 во 01:12 ---
Ете го капитенот Наш..

Робин Ван Перси, најдобриот играч и стрелец во Премиер лигата за минатата сезона, го избра бројот 20 на неговиот нов дрес.

,,Од моја страна, а се надевам и од страната на Арсенал, нема тешки чуства во врска со овој трансфер. Никој не е бесен на мене, ниту пак јас сум бесен на некого’’ – изјави 29-годишниот холандски фудбалер на претставувањето пред новинарите.

,,Арсенал е дел од мојот живот. Тој клуб беше одличен кон мене, но не се согласувавме во погледот кон иднината, таков е животот. Секогаш кога во животот ќе се соочам со двоумење, секогаш го слушам гласот на детето во себе. Овој пат тој глас извика: Манчестер Јунајтед’’ – додаде Ван Перси.

,,Манчестер Јунајтед ми е совршено решение. За мене е голем предизвик што ќе играм со фудбалери на кои со години им се восхитував. Вејн Руни е играч од светска класа, Сколс и Гигс исто така. Тоа го докажуваат веќе 20 години. Овде владее атмосфера како во семејство, јас сум тип за такво нешто. Трансферот во Манчестер Јунајтед е најголемиот спортски предизвик што сум го имал во животот. Горд сум што сум тука’’ – заврши Робин Ван Перси.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Па не можам бе. Не можам да им се заблагодарам ниту на Ван Перси, ниту на Сонг. Па не можам, кој сака нека речи. То е, мој став. Можи да ми речите дека грешам, но, не можам. Јас веќе ги заборавив, исто како да не биле и никогаш кај нас. Толку !!
--- надополнето: 20 август 2012 во 01:12 ---
Ете го капитенот Наш..

Робин Ван Перси, најдобриот играч и стрелец во Премиер лигата за минатата сезона, го избра бројот 20 на неговиот нов дрес.

,,Од моја страна, а се надевам и од страната на Арсенал, нема тешки чуства во врска со овој трансфер. Никој не е бесен на мене, ниту пак јас сум бесен на некого’’ – изјави 29-годишниот холандски фудбалер на претставувањето пред новинарите.

,,Арсенал е дел од мојот живот. Тој клуб беше одличен кон мене, но не се согласувавме во погледот кон иднината, таков е животот. Секогаш кога во животот ќе се соочам со двоумење, секогаш го слушам гласот на детето во себе. Овој пат тој глас извика: Манчестер Јунајтед’’ – додаде Ван Перси.

,,Манчестер Јунајтед ми е совршено решение. За мене е голем предизвик што ќе играм со фудбалери на кои со години им се восхитував. Вејн Руни е играч од светска класа, Сколс и Гигс исто така. Тоа го докажуваат веќе 20 години. Овде владее атмосфера како во семејство, јас сум тип за такво нешто. Трансферот во Манчестер Јунајтед е најголемиот спортски предизвик што сум го имал во животот. Горд сум што сум тука’’ – заврши Робин Ван Перси.
http://robinvanpersie.com/football-life/ Дали е тоа ова дете ??? Подобро да кажеше дека ги послушал 220 000фунти неделно.

Kajgana Shop

На врв Bottom