Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8
И од мене глас за Nick Slaughter.
Затоа што и сега кога ја гледам ми остава впечаток на добра серија, Beverly Hills, 90210 - not so much.

Највечи фраер у маало. Ник Слотер и секое лето е интересно :)

Шознам, двете отсликуваат класичен дебилизам. И на тие што ги гледаа(т) и на тие што ги прават.

Ќе гласам за „тропска горештина“, од општа причина што верувам дека Беверли Хилс ја заеба работата на овие простори. Заради Брендон, Кели, Бренда и т.н., луѓето мислеа дека во Америка е рајот, и дека секој може да вози порше во школото каде што ќе има посебен плакар и ќе има заеднички час по социологија со некоја згодна цура која ќе го кани дома и' и додека родителите и се дома.

Да сумирам, заради лоботомијата која ја нуди 90210 или како и да беше, гласам за neumoljivi Ник Слотер, кој за жал го прескокнав(ме) ова лето.

И двете ги сакам подеднакво, ама ќе гласам за Тропски горештини, затоа што баш пораснав со неа. Ја гледав и Беверли Хилс, ама како девојче никогаш не се замарав за целата таа “средношколска љубовна драма“, можеби затоа што бев и помала, ама повеќе ме интересираа други работи и не замарав многу за кој во кого се заљубил и слични ствари и поинтересни ми беа сериите како Тропски горештини... :)

Тропски горештини дефинитивно. Поради Ник Слотер.:D

Јас сум повеќе за Тропски горештини, немаше толку драма како Беверли Хилс. А, и многу беше летна.

Tropical Heat, зашто кога го пратиш Nick Slaughter со неговите авантури секое лето,10 лета по ред, едноставно не може типот да не ти влезе под кожа :)

Беверли Хилс, ако прајме сериозно муабет. Револуционерна серија во својот жанр.

Да не се мачам да бројам Ник ги тепаше Брендон и Дилан со историски резултат од 16-2. Дали ќе повториме уште еднаш дуел со ваков резултат останува да видиме.

Во меѓувреме Ник се лади со Силви на некоја плажа.....

Новиoв дуел очекувам да биде мошне изедначен и осеќам дека ќе го решат жениве. :rolleyes: Зошто? Сега ќе видите.

Значи двајца момци, херои, пораснавме со нив. Едниот со сабја пловеше по мориња, другиов имаше маќеа Божица жива досада, па му правеше пречки пошто инаку ќе му беше досадно зашто е најјачи во цел свет.

Значи дуелов ни е следен:

the-adventures-of-sinbad-complete-series-dvd-d227.jpg

tumblr_m60uybeU001r6lpy3o1_500.jpg

VS
FeDnXhoIegEOy5x.jpg

56-Kevin-Sorbo-picture.jpg

Соколот for the win. :D

Гласам за Синбад, шо поради соколот, а и поинтересна ми беше. Херкулец не ме радуваше многу-многу.

Мнооооооооооооооооооогу тежок избор.Ептен.И двете беа дел од моето детство,и двете подеднакво ги сакам.

За жал не можам да изберам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom