pussy
Од она што читав вака стојат работите... на кракот се работи ама тешко иде, јака заштита имала играта.Коа ќе излезе Sleeping Dogs Skidrow, некој нека ми титне.
Јас ја чекам горенаведената игра. Т.е. стаза е, Hitman Sniper Chalenge.Други викаат дека има иста заштита ко некоја side верзија на новата Hitman, која била пуштена на 1 Август а за нејзе уште нема крак.
Ова последново ме плаши ама пак и кажува дека кракериве имале многу време до сеа.
Ни јас не знам веќе што да мислам, не знам дали ќе излезе за 2-3 дена или за неколку недели.
Излезе Sleeping Dogs Limited Edition со HD текстури и Triad Enforcer DLC али P2P кракот не ми е баш сигурен.10tina giga ne rizikuvam pa sto saka neka e, ovoj mesec ke kriziram. Pisete sto kako.. eve na arena sto ima:
Sleeping Dogs STEAM UNLOCKED + HD PACK [NO CRACK]-P2P
Sleeping.Dogs.Update.1.4.Cracked-P2P
На што ПЦ ја проба?Ја симнав sleeping dogs од замунда 3DM верзијата, супер работи, исто така го инсталирав и најновиот пач 1.4 уште HD текстурите да ги симнам, одлична е играва само што не е оптимизирана
Сега ќе аплоудирам видео од гемплејДобра е, ОК оди и на стари компјутери како мојот, само лошо се игра без контролер..