Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.469
- Поени од реакции
- 6.815
На тие години 11М евра, не само гајда, и со шупливо дрво треба да знае да свириza 11 mil. treba da znae i na gajda da sviri
Па и за типче од Ј.Америка кај шо игра со тие босине, да го донесеш во европа, е мачка во вреќа... Не сме таков тим што се опуштаме со пари за непроверени играчи... (БАР ТАКВИ СТАНАВМЕ)Да само што Алварез нема 31 година.
Па и за Лукас се натегавме, морати беше спремен да плати 25М, исто и Ферги, на крај ПСЖ даде 40(или повеќе).Па и за типче од Ј.Америка кај шо игра со тие босине, да го донесеш во европа, е мачка во вреќа... Не сме таков тим што се опуштаме со пари за непроверени играчи... (БАР ТАКВИ СТАНАВМЕ)
И ја така ко да прочитав, мислам и фц интерњуз имаат објавено дека веќе е потпишан Переира и дека е изоставен од составот на Порто за вечерашната утакмица. Останува да видиме дали Бранка ќе се врати само со него или и со Фернандо. Искрено мене не ми е толку до тој Фернандо, многу повеќе сакам некој напаѓач да дојде, таа позиција ептен ни е критична, ако не донесеме никој ќе треба цела сезона со Ливаја да ја крпиме а тоа е доста голем ризик.Наводно Переира бил договорен,а и бил изоставен од составот на Порто за вечер.
Како тоа Касано ќе го купиме ако го понудиме Касано?I za Cassano navodno zapocnale pregovorite, GDS spekulirat za ponuda od 10m evra plus Cassano. Nenormalna rabota.