- Член од
- 25 јуни 2011
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 15
На удолница поспоро го возам ке цркне моторот ако го стиснам на право оди 92На која удолница го крена 92![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На удолница поспоро го возам ке цркне моторот ако го стиснам на право оди 92На која удолница го крена 92![]()
Ај дојди возиго да видиш дали не крева 90 , ке снимам деновиве и ке ставам .Нема шанси 90 да го крениш... И нека не ве лажат дека скутерчињата се 80 кубици, ве лажат демек да мислите дека ќе ви бите побрзо од другите 50ки...
Бтв.
Имам скутер Тумопар (Фости) поминато 4000км и досега никаков дефект
Максимална брзина: 125км/ч по километража, 120км/ч по џпс.
0-80км/ч: околу 10 секунди (на 80 ми лажи километражата 3км/ч)
Еве лично мој клип да се уверите... (местото кај што е снимано е рамно порамно неможе да биде)
Па да, сличен е. Машината е таа (минарели хоризонтална) ама маските се малку поразлични.Ваков Stock ?
Gilera Stalker 80ccm
2001 год
поминати 32000км
макс. брзина: 95-100км/ч
потрошувачка: 4-5л/100км
Едно не ми е јасно, си фрлил толку пари за тјунинг, зошто не купи бар некој асален скутер па да го средиш макар и на старо туку идеш на кинез на кој шасијата бог знае како му е заварена и што се не може да му се деси при толку јака машана![]()
абе нај реално скутер сток више од 65-70 не оди.... тебе ти лажи километражата...Ај дојди возиго да видиш дали не крева 90 , ке снимам деновиве и ке ставам .
Иначе колку троши твојот ?
Добро километражата да речеме лаже , GPS лаже , јас најискрено ви кажувамабе нај реално скутер сток више од 65-70 не оди.... тебе ти лажи километражата...
Иаче во просек троши околу 2,5л/100км, максимално имам извадено 3.0 али тоа само еднашка, ама 80% од мерењата ми излагало околу 2,5..
Ако ја имаат истата машина 80ка што ја ставаат и на оние "веспине" викторија ондак повеќе од 65 не оди само имаат солиден стартДобро километражата да речеме лаже , GPS лаже , јас најискрено ви кажувам
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=78159 еве уверете се