Ех не ја земавме оваа сигурна беше
....Не озбилно дечки, да не се лажеме али друг ден оваа истава ја зимаме со 3.....
Малце за играчиве, презадоволен од Жервињо, одамна го немам видено во вакво издание. Казорла, мајсторче е шпанчево пу пу да не го уруочам.
За Дијаби ве молам едно групно палење свеќа у црква да го чува здравје.....Ептен мерак ми се напраи да видам што фудбал лежи уште у момаков.
Пер во одбрана малце прво полувреме забушаваше, али сигурно Верма му кажа на полувреме два три збора....
Жиру што не ја прцна чистата шанса ќе му ја простам, ако нареден натпревар брцне пар голчиња....
Подолски мотивиран, али се гледа треба време малце да се уигра....
И ај да не споредуваме сега РвП со Жиру, ако бил ќе ја дадеше бла бла бла.....РвП е минато, а и дека он сигурно ќе ја дадеше, тоа е буљашки муабет.
Криво ми е што не земавме 3 бода, али задоволен бев од прикажаната игра на нашиве. Игравме против тим што се бранеше со 11 цел натпревар и понекад едноставно нејќе да влезе
.
Момент на натпреварот, кога камерата го покажа Вилшир на трибини, натажен , му се игра фудбал, сака да помогне, дечково ќе не отвори кога ќе се врати ќе видите.
П.С.Сонг чаос, штета за момаков, се надевам на уште едно засилување до крајот на трансфер периодов.
Поз ганери,донт вори ви гот дис