Малага е во финансиски проблеми, шекиот испарил некаде и не дава плата, и јас би играл 1 >>>Селта - Малага 1 2.40
Малага е во финансиски проблеми, шекиот испарил некаде и не дава плата, и јас би играл 1 >>>Селта - Малага 1 2.40
Ja мислам цел викенд овие новајлиите на почеток почнуваат добро само проблемот е шо ептен public замина и ми е страв некој луксуз дан напрает затоа шо доста ја товараат низ светов + 1 коло сите почнуваат со полна пареаМалага е во финансиски проблеми, шекиот испарил некаде и не дава плата, и јас би играл 1 >>>
Селтик годинава се брка на друг начин ДУпли шанси со оглед дека титулава 99% му е загарантирана ке си ги ладат јајцататие шкотите како што не знаат да играат не се ни за 3+ камоли за појќе голој..сите исти се без разлика на Ренџерс и Селтик...апсолутно заедно со данците се за нигде..да ги гледа чоек како играат ќе си речи побрзо 3 лига македонска ќе гледам отколку овие неписмените
3тата дивизија баш и треба да се игра на голови.Таму паѓаат доста голови,прво коло 17 голови во 5 утакмици од кој една 0-0.тие шкотите како што не знаат да играат не се ни за 3+ камоли за појќе голој..сите исти се без разлика на Ренџерс и Селтик...апсолутно заедно со данците се за нигде..да ги гледа чоек како играат ќе си речи побрзо 3 лига македонска ќе гледам отколку овие неписмените
Се може тука посебно Кју и Бенфика, но Фенер (иако сум нивни подджувач ) се сомневам... со комплетно нов состав се дечките и имаат многу проблеми со уигрувањето... претходниот меч го загубија... а стариот дух сеуште е далеку од тука.17:30 Helsinki - JJK Jyvaskyla 1 (1.50)
20:45 Elazigspor - Fenerbahce 2 (1.65
21:15 Benfica - Braga 1 (1.70)
16:00 QPR - Swansea 1 (2.10)
овоа како вицот за влав... што е побрзо од звукот , влав со добитен тикетЗа колку време исплакаат во бетсити ???