Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
13 мај 2012
Мислења
180
Поени од реакции
206
Прегледај го приврзокот 47290

Wtf errorov ?
Му се има десено на некој и како го има средено ?
Ми се појави од чиста мира,а да го баталам сејвот нема теоретски шанси,мислам дека појак сејв од овој на кој моментално играм нема да направам,па затоа секоја помош е добредојдена :(
ако цело време ти го вика онда е до утакмицата да не ти се изгасил FM-то онда од тоа ти е и мене ми се има десено од нигде ми се изгаси играта и тој проб. ми го викаше ...
--- надополнето: 12 август 2012 во 19:19 ---
Пред важна утакмица (полуфинале од ЛШ) јас да отидам на одмор ?
Мислам дека нема резон,а и страв ми е да не добијам клоца од клубот.
Нема да добиеш клоца тоа ти е најнормално ја тоа цело време го праев кога е ми се играше ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ако цело време ти го вика онда е до утакмицата да не ти се изгасил FM-то онда од тоа ти е и мене ми се има десено од нигде ми се изгаси играта и тој проб. ми го викаше ...
--- надополнето: 12 август 2012 во 19:19 ---

Нема да добиеш клоца тоа ти е најнормално ја тоа цело време го праев кога е ми се играше ...
Уживај другар,почнав од последната сезона,т.е го следев советот од Инвајдер,среќа што сеуште ми остана изградбата на стадионот и новиот газда.

М

Мартин^

Гостин
Може некој да ми каже како да ги направам сите точни емблеми на тимовите да бидат како реалните а не обични... ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Football manager 2012 remove from my pc.
ke ti ebam i crush dump i se po red,pak na polufinale mi zapna,da ti ebam igrata glupava !!!!!!!!!!!!!

Член од
25 јуни 2011
Мислења
100
Поени од реакции
15
:X3: не барам многу, барам само 2 ( два ) аргументи зошто е тоа така ??
1. Подобра графика
2. Подобри тактички замисли
3. Мотивација со бонуси
4. Подобар трансвер систем
5. Левелот на Играчот се накачува и снижува во зависност од мечот .

Единствено лошо според мене е што ги нема правите младински тимови иако доста од нив се во Резервен тим , тоа е според мене сепак секој си има свое право да одлучи. ;)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
1. Подобра графика
2. Подобри тактички замисли
3. Мотивација со бонуси
4. Подобар трансвер систем
5. Левелот на Играчот се накачува и снижува во зависност од мечот .

Единствено лошо според мене е што ги нема правите младински тимови иако доста од нив се во Резервен тим , тоа е според мене сепак секој си има свое право да одлучи. ;)
What? :eek:

М

Мартин^

Гостин
Може некој да ми помогне околу формацијата значи почнав ново си направив со БРЕГАЛНИЦА и сега незнам како да ја составам најдобрата формација што и одговара на тимот ... во пријателските изиграв нерешено со МАЏАРИ Солидарност од Скопје 1-1...
Јас сум прва лига а тие трета и гледам некако како да е нереално.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Може некој да ми помогне околу формацијата значи почнав ново си направив со БРЕГАЛНИЦА и сега незнам како да ја составам најдобрата формација што и одговара на тимот ... во пријателските изиграв нерешено со МАЏАРИ Солидарност од Скопје 1-1...
Јас сум прва лига а тие трета и гледам некако како да е нереално.
Формација ке пробуваш во пријателските . пробај 4-2-3-1 ... бековите да ти се FB (automatic) стоперите не ги чепкај нека стојат така , средина еден BWM so Defense еден BTB support тие 3ца позади напаѓачот во средина стави го како teraquista atack другите како winger support и напаѓачот види или како poacher или advanced forward :)

Kajgana Shop

На врв Bottom