Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас освоив Лш со политехника тимишоара на 2007ката во 2020та неакде мислам успеав да освојам.. и не идеа никакви играчи од појакиве лиги.Единствено можеше да се доведе некој од бразил таленти до 10милиони и тоа ретко и тие
Абе јас имав до оваа сезона еден агент од таму ми нудеше од бразил од Ј.Америка играчи , претежно бразилци идеа од нив направив 70м буџет .. ги земав како слободни играчи ги продавав 6-8 м од играч .. сега чекам понуда од клуб од топ5 земји за да одам таму ... иначе играчиве што ги имам сега се многу добри . али слабо вака оди .. не можам против реал , барса, јунајтед ..

N

Nicky Santoro

Гостин
Абе јас имав до оваа сезона еден агент од таму ми нудеше од бразил од Ј.Америка играчи , претежно бразилци идеа од нив направив 70м буџет .. ги земав како слободни играчи ги продавав 6-8 м од играч .. сега чекам понуда од клуб од топ5 земји за да одам таму ... иначе играчиве што ги имам сега се многу добри . али слабо вака оди .. не можам против реал , барса, јунајтед ..
Јас како што се сеќавам во одбраната Чорлука го имав и митревски мислам нашиот
и од динамо некој бек имаше мислам Хрвоје Кале нз как осе читаше.
После од како стана постабилен клубот собирав играчи во одбраната постабилни и враќав романци од појакиве лиги затоа што неможев повеќе од 4-5 странци да играм.и знам Митеа од ајакс киву и др некој собрав и имав мн добар тим.Лш е освоив малце насреќа оти само во финалето имав по здрав противник-Ливерпул.Нападот претежно ми беше бразилски таленти кои ги земав за под 10 милиони и во 2-3 години ми ги бараа за по 30-40 милиони

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Одма штом ќе почнеш нова игра, првиот ден упатувај понуди за Срна, одма иде во Сити. Ова сакам да се смени, едни исти фудбалери на секој сејв прават на исто место трансфери, обѕир малце...

М

Мартин^

Гостин
Дали може да се игра со некој македонски тим да им бидеш менаџер на некој тим ?
Ако тоа е можно како јас да направам што треба да симнам ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Untitled.png

Wtf errorov ?
Му се има десено на некој и како го има средено ?
Ми се појави од чиста мира,а да го баталам сејвот нема теоретски шанси,мислам дека појак сејв од овој на кој моментално играм нема да направам,па затоа секоја помош е добредојдена :(

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Прегледај го приврзокот 47290

Wtf errorov ?
Ми се појави од чиста мира,а да го баталам сејвот нема теоретски шанси,мислам дека појак сејв од овој на кој моментално играм нема да направам,па затоа секоја помош е добредојдена :(
мислам дека е поради пачот нешто но несум сигурен

Член од
11 јули 2009
Мислења
210
Поени од реакции
146

Wtf errorov ?
Ако ти го прави истиот error нонстоп на исто место пробај со go on holiday

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако ти го прави истиот error нонстоп на исто место пробај со go on holiday
Пред важна утакмица (полуфинале од ЛШ) јас да отидам на одмор ?
Мислам дека нема резон,а и страв ми е да не добијам клоца од клубот.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Пред важна утакмица (полуфинале од ЛШ) јас да отидам на одмор ?
Мислам дека нема резон,а и страв ми е да не добијам клоца од клубот.
Eпа сеа или ти ќе си отидеш на одмор или играта...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Eпа сеа или ти ќе си отидеш на одмор или играта...
Значи фората е да се најде решение за проблемот,ако беше за откажување одма ќе го сторев тоа,ама сејвот не сакам да го изгубам,колку се имам мачено околу него и вака да ми заврши,нема шанса.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нема решение за ова. Иди load и продолжи до кај што си стигнал.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Значи фората е да се најде решение за проблемот,ако беше за откажување одма ќе го сторев тоа,ама сејвот не сакам да го изгубам,колку се имам мачено околу него и вака да ми заврши,нема шанса.
Какви сејвови имам изгубено ради овој проклет crash dump error eхеее... Нема чаре за ова, имам пробано секако, нема. Помири се..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Да стварно од crash dump нема спас. Пробај за секој случај реинсталирај цела игра, али не верувам дека би помогнало, жалам :(

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

Wtf errorov ?
Пробај избриши што имаш скиној едно друго со старите терај ..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
По се изгледа ќе го следам тоа пишаното од Инвајдер,сејвот не сакам да го изгубам сепак,а ако не сака ни така,го бришам менаџерот,ќе си чекам до фм 13. :mad:
--- надополнето: 12 август 2012 во 01:44 ---
Пробај избриши што имаш скиној едно друго со старите терај ..
Тоа и направив,ги избришав сите скинови и пак беше истото...

Kajgana Shop

На врв Bottom