Малку ја утран работата на муабетот, а?Јас не знам дали тренираш или ваков си со вроден талент.
Не знаеш уште што да не доприкажиш или толку ти станал опсесија Манчестер Јунајтед или како ти што го викаш Manure,па од уста не го вадиш.
-Чесно е за играч од кој има 1 година договор,да се плати 20тина милиони?
Јас искрено мислам дека нечесно изиграа Ливерпул со купувањето на фудбалери кои што дадоја ненормални суми,а досега не покажаа ни 50 % од тоа што се платени. Но,само еден ќе спомнам...
-Керол?
Ептен (не)чесно од ваша страна,давате 35 милиони за фудбалер кој што една сезона "живнал" во ПЛ тро од тро и оп 35 милки!
Исто друга работа ќе спомнам од "чесноста" на Ливерпул коишто не пропуштаат прилика, да ја спомнат Минхенската несреќа...
Не бе,како ја утнав само малце поопширно пишав за Ливерпул...Малку ја утран работата на муабетот, а?
Ако, кулирај си.
уште ли ? еее дур вие ќе се лупате од земја дека РВП е гнаса он ќе си освојува титули а на вас сеуште максимумот ќе ви биде 3-4 место на табелаРВП е гнаса крај на муабетот
Што уште?уште ли ? еее дур вие ќе се лупате од земја дека РВП е гнаса он ќе си освојува титули а на вас сеуште максимумот ќе ви биде 3-4 место на табела
Ako е точно се ова што го пишуваш, треба да сте пресреќни со заминувањето на РВП, а не да кукате и да плачете само!Што уште?
- Нормално дека ќе биде гнаса за мене и за сите фанови на Арсенал.
- Дека се лупаме од земја за него не се лупаме, само изјавуваме што мислиме за него, од овој момент ама ич не ме интересира што и како со него, можеше да биде легенда негде, ќе остане никој без разлика дали ќе освои титула со Манчестер или не.
- Дека ќе има сезона ко лани каде што ќе даде 30 гола во Манчестер нема да има пошто не е единствен напаѓач кого сите го хранат со топки.
- Дека ќе играме оваа година подобро од лани можам да ти гарантирам, за цената на РВП добивме двајца одлични играчи и сите ќе бидат послободни од лани кога сите гледаа да му подадат на РВП, потполно иста ситуација како сезоната кога си замина Анри. Таа после Арсенал го играше најубавиот фудбал во последните 8 години и убедливо беше прв се до онаа несреќна повреда на Едуардо.
- Дека Подолски и Жиру ќе ги надополнат неговите 30 гола од лани и во тоа сум сигурен, башка во Санти добивме играч каков што фалеше. Уште Вилшер да се врати како што е планирано и ќе видиме кој каде ќе биде у Мај. Може нема да освоиме титула у ПЛ ама у секој случај нема да му биде лесно на никој против нас.
- Сезонава што иде Арсенал ќе има подобар состав од лани, уште ако има некое засилување топ ако не пак топ, треба да ви биде јасно дека ниту еден тим не зависи од еден играч.
Јас па го имам задоволството да навивам за најтрофејниот англиски тим .Јас барем го имам задоволството секоја година да си го гледам тимот во ЛШ. Дали е џабе или не тоа е твое, мене не ми е џабе.
И да, и оваа година пак ќе бидеме над вас, се кладам у аватар!
И Анри замина па толку палење и плачење немаше.Ako е точно се ова што го пишуваш, треба да сте пресреќни со заминувањето на РВП, а не да кукате и да плачете само!
И Роналдо замина па толку плачење и палење дресови немаше
1.РВП никогаш нема да остане никој колку и да го посакувате тоа.Што уште?
- ќе остане никој без разлика дали ќе освои титула со Манчестер или не.
- Дека ќе има сезона ко лани каде што ќе даде 30 гола во Манчестер нема да има пошто не е единствен напаѓач кого сите го хранат со топки.
- Дека ќе играме оваа година подобро од лани можам да ти гарантирам, за цената на РВП добивме двајца одлични играчи и сите ќе бидат послободни од лани кога сите гледаа да му подадат на РВП, потполно иста ситуација како сезоната кога си замина Анри. Таа после Арсенал го играше најубавиот фудбал во последните 8 години и убедливо беше прв се до онаа несреќна повреда на Едуардо.
- Дека Подолски и Жиру ќе ги надополнат неговите 30 гола од лани и во тоа сум сигурен, башка во Санти добивме играч каков што фалеше. Уште Вилшер да се врати како што е планирано и ќе видиме кој каде ќе биде у Мај. Може нема да освоиме титула у ПЛ ама у секој случај нема да му биде лесно на никој против нас.
- Сезонава што иде Арсенал ќе има подобар состав од лани, уште ако има некое засилување топ ако не пак топ, треба да ви биде јасно дека ниту еден тим не зависи од еден играч.