Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Саутемптон преговараат за Гастон Рамирез, им прифатиле 12 милиони фунти :eek:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
РВП е гнаса крај на муабетот

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас не знам дали тренираш или ваков си со вроден талент. :свиркам:
Не знаеш уште што да не доприкажиш или толку ти станал опсесија Манчестер Јунајтед или како ти што го викаш Manure,па од уста не го вадиш. :icon_lol:
-Чесно е за играч од кој има 1 година договор,да се плати 20тина милиони?

Јас искрено мислам дека нечесно изиграа Ливерпул со купувањето на фудбалери кои што дадоја ненормални суми,а досега не покажаа ни 50 % од тоа што се платени. Но,само еден ќе спомнам...

-Керол?
Ептен (не)чесно од ваша страна,давате 35 милиони за фудбалер кој што една сезона "живнал" во ПЛ тро од тро и оп 35 милки! (y)

Исто друга работа ќе спомнам од "чесноста" на Ливерпул коишто не пропуштаат прилика, да ја спомнат Минхенската несреќа...

Малку ја утран работата на муабетот, а?

Ако, кулирај си.

2

~2A

Гостин
Малку ја утран работата на муабетот, а?

Ако, кулирај си.
Не бе,како ја утнав само малце поопширно пишав за Ливерпул...
Иначе пак ја ќе си кажам....
За фудбалер кој што имаше договор во вкупен временски период од 1 година,при што плативме значителна сума на пари (20-24 милиони) е добра зделка за Арсенал, впрочем и јас не сум разочаран со оглед на тоа дека минатата сезона тој беше прв стрелец во ПЛ што значи би рекол дека и двете страни среќни и задоволни... :свиркам:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
РВП е гнаса крај на муабетот
уште ли ? еее :) дур вие ќе се лупате од земја дека РВП е гнаса он ќе си освојува титули а на вас сеуште максимумот ќе ви биде 3-4 место на табела :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
^Bitch Please

"Van Persie turned down various clubs to come to us" "He came out forcefully to Arsenal and said, I want to go to Manchester United". - SAF on mutv

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
уште ли ? еее :) дур вие ќе се лупате од земја дека РВП е гнаса он ќе си освојува титули а на вас сеуште максимумот ќе ви биде 3-4 место на табела :)
Што уште?
- Нормално дека ќе биде гнаса за мене и за сите фанови на Арсенал.
- Дека се лупаме од земја за него не се лупаме, само изјавуваме што мислиме за него, од овој момент ама ич не ме интересира што и како со него, можеше да биде легенда негде, ќе остане никој без разлика дали ќе освои титула со Манчестер или не.
- Дека ќе има сезона ко лани каде што ќе даде 30 гола во Манчестер нема да има пошто не е единствен напаѓач кого сите го хранат со топки.
- Дека ќе играме оваа година подобро од лани можам да ти гарантирам, за цената на РВП добивме двајца одлични играчи и сите ќе бидат послободни од лани кога сите гледаа да му подадат на РВП, потполно иста ситуација како сезоната кога си замина Анри. Таа после Арсенал го играше најубавиот фудбал во последните 8 години и убедливо беше прв се до онаа несреќна повреда на Едуардо.
- Дека Подолски и Жиру ќе ги надополнат неговите 30 гола од лани и во тоа сум сигурен, башка во Санти добивме играч каков што фалеше. Уште Вилшер да се врати како што е планирано и ќе видиме кој каде ќе биде у Мај. Може нема да освоиме титула у ПЛ ама у секој случај нема да му биде лесно на никој против нас.
- Сезонава што иде Арсенал ќе има подобар состав од лани, уште ако има некое засилување топ ако не пак топ, треба да ви биде јасно дека ниту еден тим не зависи од еден играч.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Што уште?
- Нормално дека ќе биде гнаса за мене и за сите фанови на Арсенал.
- Дека се лупаме од земја за него не се лупаме, само изјавуваме што мислиме за него, од овој момент ама ич не ме интересира што и како со него, можеше да биде легенда негде, ќе остане никој без разлика дали ќе освои титула со Манчестер или не.
- Дека ќе има сезона ко лани каде што ќе даде 30 гола во Манчестер нема да има пошто не е единствен напаѓач кого сите го хранат со топки.
- Дека ќе играме оваа година подобро од лани можам да ти гарантирам, за цената на РВП добивме двајца одлични играчи и сите ќе бидат послободни од лани кога сите гледаа да му подадат на РВП, потполно иста ситуација како сезоната кога си замина Анри. Таа после Арсенал го играше најубавиот фудбал во последните 8 години и убедливо беше прв се до онаа несреќна повреда на Едуардо.
- Дека Подолски и Жиру ќе ги надополнат неговите 30 гола од лани и во тоа сум сигурен, башка во Санти добивме играч каков што фалеше. Уште Вилшер да се врати како што е планирано и ќе видиме кој каде ќе биде у Мај. Може нема да освоиме титула у ПЛ ама у секој случај нема да му биде лесно на никој против нас.
- Сезонава што иде Арсенал ќе има подобар состав од лани, уште ако има некое засилување топ ако не пак топ, треба да ви биде јасно дека ниту еден тим не зависи од еден играч.
Ako е точно се ова што го пишуваш, треба да сте пресреќни со заминувањето на РВП, а не да кукате и да плачете само!
И Роналдо замина па толку плачење и палење дресови немаше :icon_lol:

S

Stivie G

Гостин
Јас барем го имам задоволството секоја година да си го гледам тимот во ЛШ. Дали е џабе или не тоа е твое, мене не ми е џабе.

И да, и оваа година пак ќе бидеме над вас, се кладам у аватар!
Јас па го имам задоволството да навивам за најтрофејниот англиски тим :rolleyes:.
Ајде ја прифаќам кладбата :pipi:....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ako е точно се ова што го пишуваш, треба да сте пресреќни со заминувањето на РВП, а не да кукате и да плачете само!
И Роналдо замина па толку плачење и палење дресови немаше :icon_lol:
И Анри замина па толку палење и плачење немаше.

See the difference?

И да, не сме среќни со заминувањето на РВП, али сме и те како среќни со трансферите летово.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Што уште?
- ќе остане никој без разлика дали ќе освои титула со Манчестер или не.
1.РВП никогаш нема да остане никој колку и да го посакувате тоа.
2. Незнаев дека си видовит па знаеш каква сезона ќе има. 30 можеби не...али + 20 може да даде што е сасвим доволно.
3. Вие секад играте убав фудбал за око тоа не одрекувам . Али после Анри кој трофеј го освоивте?
4. Жално е Подолски ( Bayern REJECT) и Жиру ( Шамак но.2) да го споредувате со РВП. Башка не е работата да им биде тешко против вас. Фудбал се игра за титули т.е Големите екипи играат за тоа. Сеа зависи за каков тим го сметаш Арсенал.
5. Незнам по која логика ќе имате подобар тим го губите најдобриот напаѓач во лигата ( плус се поизвесно е и дека Сонг ќе го изгубите).
Едно се вашите желби...Друга е реалноста..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
На никој не му е јасно,освен на 2-3 дека доколку заминаше во некој друг клуб,а не Манчестер,поточно надвор од Англија,немаше да има никакво пцуење и колнење(а не како шо некој вика плачање).Никој не плаче по РВП,никој не жали по него.Некој навивач сака скрши нога,трет да не скрши ами да е Торес втори дел,трет да умре....Тоа е разбирливо...Не гледам причина зошто да не се мрази...Прашај Барселоновци дали не го мразат Фиго и до ден денес.

А незнам шо се замарате со Vody,ко прво видете му ја репутацијата ово Фан Клуб Милан,потоа во Сериа А темата...Бул шит...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom