ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Кој му ја пукнал главата бе, Кедира !?
него еве шо пиша еден новинар од CadenaSer, кој наводно е близок со Санчез:
Al RM no le consta que Modric vaya a llegar mañana a Madrid, pero tampoco lo descarta. El acuerdo es total a falta del OK del Tottenham... No sería la 1ª vez que el presidente del Tottenham cambia de opinión este verano, así q en el RM son prudentes.
Како примарно било договорено, Санчез ја договорил со Леви и цената уште пред 3 дена, овој еврениов му ветил но сеуште нема официјална потврда од клубот, од Тотенхем! Значи уште не е се официјално готово, документите не се средени и додека не е се официјално, Реал не сака Модриќ да дојде у Мадрид на прегледи.
--- надополнето: 16 август 2012 во 02:02 ---
И овој допиша дека нема да биде прв пат летово Леви да го промени мислењето у последен момент. Значи педерот и пред некое време сменил у последен момент, и тогаш АС, Марка и другите објавија али ништо не испадна.
Ти еб*м скржавиот евреин! Ај уште утре да видиме, ако не ја биде, нек си е*е векот, ја се откажувам!
п.с. ете ги и овие со слично нешто:
Modric and Real Madrid agreed on a new deal which sees Modric get €4 million/season. Only thing remaining is Tottenham's 'yes'. [Marca]