Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Кажи ми дека ме Е**Ш или дека барем на позајмница е ....?
не пишува,гледам и други го прашуваат ама нема одговорено,изгледа позајмица е,барем се надевам...:unsure:
--- надополнето: 16 август 2012 во 22:13 ---
Jamie Sanderson@YoungGunsBlog
I'm told Arsenal have appointed 61-year-old Pat Holland as U18's coach. Former West Ham winger. Had been chief scout at Millwall.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не е позајмица, продаден е за милион фунти.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Веројатно е позајмица со договор за да го откупат се шпекулира дека цената е околу 1милион
Инаку Анхел Рангел се шпекулира дека е блиску до трансфер во Арсенал

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Уште Сахин да дојде и Сања да се опорави, имаме комплетно бомбастичен тим.
Сахин е се поблиску до позајмица во Ливерпул. Уште од стартот се шпекулираше дека веројатно ќе оди во некој од топ англиските тимови, па медиумите претпоставуваа дека тоа е Арсенал.
Во случај на продажба на Сонг, речиси сигурно Венгер ќе тргне по М’Вила. Ќе плати за него исто колку што ќе земе за Сонг....така да не вреди ама ич и плус касно е да се прават вакви претумбации во тимот....Ај ваљда ќе изиграат паметно.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Eве го синот на толку посакуваниот Дејвид Деин (некои фанови постојано кукаат да се врати во Арсенал)
Darren Dein - Clichy, Song, van Persie, Henry, Adebayor, Fabregas

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Малку да се насмееме -

Emirates Stadium, nedjelja poslijepodne, 13:45 po našem vremenu...Igra se susret Arsenala - Uniteda.
Na teren izlazi Robin sa svojom ekipom, zviždi cijeli stadion. Igrači se rukuju...ali nitko ne daje ruku Robinu.
Igra se prvo poluvrijeme, United dominantan, ali ne uspijeva nikako zabiti gol, jednostavno RvP i Rooney ne mogu pogoditi. Nakon prvog poluvremena i svih silnih promašaja Scuma, Vermaele
n dobiva crveni karton jer je ušao džonom RvPu u glavu. Igra se nastavlja sa dodatnom dominacijom Scuma. 92. minuta, Arsenal drži 0-0, ali tu na scenu stupaju Podolski, Giroud i Cazorla. Cazorla fenomenalnom loptom nalazi Podolskog na krilu koji protrčava po boku, ubacuje loptu u sredinu i pronalazi glavi Girouda koji zabija za 1-0. Eksplozija na Emiratesu, navijači su u transu, ja bacam lap kroz prozor i derem se: ''ROBINE POŽDERI SE!!!'' iako sam nekoliko mjeseci prije vikao: ''Robine, ženi me!!!''

♥ History, Inovation, Quality ♥ Arsenal ♥:pos:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Шпанското копиле Мигел ке добие шанса а англиско дете како Бартли не... Kyle Bartley@kylebartley22
Just to clarify : Like I said.. Was the toughest decision of my life.. But it is a permanent deal. And I'm now raring to go with Swansea.
А толку многу го сака овој играч клубот :confused:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Eве го синот на толку посакуваниот Дејвид Деин (некои фанови постојано кукаат да се врати во Арсенал)
Darren Dein - Clichy, Song, van Persie, Henry, Adebayor, Fabregas
и шо има тоа веза?Ај ако ти си поштен човек а син ти е не дај боже криминалец/убиец/наркоман и тебе да те мразиме заради него?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
и шо има тоа веза?Ај ако ти си поштен човек а син ти е не дај боже криминалец/убиец/наркоман и тебе да те мразиме заради него?
Mуабетов ти нема врска, како и да е Деин беше почеток на проблемите во Арсенал со продавањето на акците, незнам зошто сите го величате толку../

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Mуабетов ти нема врска, како и да е Деин беше почеток на проблемите во Арсенал со продавањето на акците, незнам зошто сите го величате толку../
Сите што се во бордот да го сакаа Арсенал толку колку што го сака Деин, Арсенал буквално ќе цветаше. Деин уште порано изјавуваше дека со новите промени во фудбалот ретко кој клуб ќе може да успее да се држи на високо ниво, а притоа да биде без странски капитал. Не знам од каде тоа Деин дека бил почеток на проблемите во Арсенал. Можеби он беше против модернизирање на Арсенал и селење од Хајбери, ама никогаш не со лоша замисла. Крај краева, Деин го "запозна" Кроенке со Арсенал, Деин го донесе и Усманов во Арсенал и што е најважно, Деин ги има буквално натерано луѓето во Арсенал да му дадат шанса на Венгер да го води клубов. И ден денес Венгер и Деин се многу добри пријатели.

Тоа што син му е најголемо зло за клубов, тоа е друга работа..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Ако го продадаме и Сонг,тогаш треба на гилотиња сите од управата.

Kajgana Shop

На врв Bottom