- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Агер и Шкртел не беа баш познати![]()
За што да бидат познати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беа познати у светот на фудбалот пред да ги земеме, па пак се шампионски матерјал - тоа го посочувавЗа што да бидат познати?

Не беа познати у светот на фудбалот пред да ги земеме, па пак се шампионски матерјал - тоа го посочував![]()

Така е, што можеме да изгубиме за 3 милиони. Млад е, брз дриблер, немаме и онака многу опции по крилата. Ко што викаш само позитивно може да биде.Јасно, ама овој Ливерпул не е во состојба да си игра „лотарија“. Ако ме разбираш. Али добро, најмалку страшно е ова. Може само позитивно да испадне.
Ако вака испадне све, и Сахин и Демпси ако дојдат, тогаш јас сум комплетно задоволен од овој трансфер прозор. Исто така треба да видиме дали и кој ќе си оди од клубот на трајна база, а кој на позајмица.Значи дефинитивно Роџерс има околу 30 м буџер за сезонава....
Борини 10
Ален 15
Асаиди 3
28 му идат и отприлика 2м за позајмицата на Сахин тоа се 30м.... Со огледа на продажбата на Аква,Макси и Кајт ќе се соберат уште 10м значи има буџет за уште еден играч од 4-5 милиони (на пример Демпси)....на пресот денеска Роџ истакна оти уште има простор за некој да биде продаден.....
Се произјаснив уште од порано за ова. А и на претходнава страна по не знам кој пат пишав. Секогаш има по некој ваков зачинко во трансфер периодите.Ова е за Rosemberg... Came out of nowhere...
Во добивка сме. А и кога можевме ние со тие играчи да заврпиме 8ми сигурно и Фулам ќе можат приближно 8ми да завршат. За нив успех би било Демпси ке не спасува ако ни го украдат Сахин пред носАко Шахин дојде, може да биде Ок. Ако не дојде, рачунајте дека се е џабе. И овај новиов, и се останато.
Ферари му е прекаротДобро, сеа освен расист имаме и терорист - Oussama...

.. А сега ќе го гледаме у ЛФЦ