Се чека уште Реал да го пуштат. А за да се случи тоа се чека пак Спарс да го пуштат Модрич. И Модрич и Сахин веќе се договорени - едниот за Реал а другиот за кај нас. Сега само Спарс да дадат дозвола и автоматски и Реал дава дозвола.официјално е ова за сахин ?
кој е овој ? Прекар дан му е Сахинhttp://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/reds-agree-deal-for-winger
Од кај дојде овој бе ?!?!?!?!?!
Еве ви работење у тајност
Да бе.....еден трансфер и ајде тајно се работело. Море и сите до крај да се тајни пак нема да ме убедат дека тајно работат. А традиционално вака секое лето доаѓа по некој ненајавенЕве ви работење у тајност
Најверојатно 3 милиони...Туку кој по ѓаволите е овој Асаиди? И од кај изникна ? Исто така сакам да знам колку сме платиле за него. Да не е овој типот за кого зборуваа по форумите демек бил многу талентиран.....баш ќе видам.
Туку сакав да пишам - вчера ги гледав Белгија. Мертенс за 30 минути гол и две асистенции. Муабетот ми е - Белгија,Бразил и Шпанија моментално се преполни со таленти. Треба во иднина да се насочиме кон овие земји.
Тогаш ништо страшно. Нема зошто да се секираме. Дури и добар трансфер е овој ако е само 3 милиони. Мислам дека овој е тој Асаиди за кој се говореше на форумите едно време. А ако Сахин е второто засилување тогаш ништо од Демпси? Или потака ќе иди.....што би значело дека некој ќе го јади стапот. Пачеко,Керол се во конкуренцијаНајверојатно 3 милиони...
За ваков играч не треба тајно да се работи. Може и в чаршија да го преговараш, нема да те осетат.Тајно работење, ЦИА ги регрутира... така е Rosemberg и Biafran Jet Set ?
Агер и Шкртел не беа баш познатиЗа ваков играч не треба тајно да се работи. Може и в чаршија да го преговараш, нема да те осетат.
Кој е овај бре?!
П.С. Прашањето кој е овај не мора да значи дека нема да се „угоде“. Само, со непознати не се срка маштеница од шампионски пехар, да ни е јасно на сите.