Македонска фудбалска репрезентација

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.650
Тоа е фората, што НЕ се трудат и К. ги заболе... само со успеси на наши надвор... може да се стигне до некоја мотивација за цела раја да успее повеќе... да се потгурне некаде фудбалот!!!
Потоа, како што си кажа не играл, па и не ќе игра кога Тошак и Хари ги играат оние што плаќаат да играат...така?
Сега се молам нешто да биде променето, и по оваа ништожна победа над Литва да се променат колку толку работите во таборот...
Попов беше повикан за сите средби, сам го откажуваше учеството. За репрезентацијата нема настап од јули 2011... И сега Хари е крив. Или тие што играат, а плаќаат... има и такви, да, ама и повеќето од играчите се криви за пласманот.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
пред 6 часа на BBC Sport

Goran Popov's loan move to Stoke City collapses

Goran Popov's loan move to Stoke City from Dynamo Kiev has collapsed after the Macedonian failed to receive international clearance.
Сепак пред некоја минута на ITV.com
Stoke still hoping for Popov loan deal

"The problem is not the clubs, the problem is the rules here in England. It is crazy. I cannot believe it."
While Popov has seemingly resigned himself to returning to Kiev, a Stoke spokesman described the move as "hitting difficulties" rather than having completely collapsed.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Најкриво од све ми е што слушнав дека трансферот на Попов пропаднал, штета...
Нека му е... Се се враќа, се се плаќа...

Му направив веб страна, што не ја плати. Се направи циган за неколку стотки евра.

Од опинци на кондури, класика...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.597
Поени од реакции
22.587
И дајте Тошак не ми го спомнувајте,па човекот цело време го помина во Велс,тука доаѓаше само на три дена колку да се рече дека дошол и пак се враќаше назад,професионализам еднаков на нула.
Башка и ростерот на играчи и играњето на истите :pos:
Барселона ;) Таму живее стариот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќе добие работна дозвола ако Стоук сакаат. Многу играчи биле одбиени од прв пат во Англија, најсвеж пример Рамиреш од Челзи.

L

Löwe

Гостин
Ќе добие работна дозвола ако Стоук сакаат. Многу играчи биле одбиени од прв пат во Англија, најсвеж пример Рамиреш од Челзи.
Заебани се правилава од ФА. 2 Години Челзи неможеа да му извадат работна дозвола на Слободан Рајковиќ, па го праќаа на позајмици. Кога конечно им здосади да се расправаат за дозвола, го продадоја во Хамбург, а лани играше на неколку пријателски за Челзи и се покажа во одлично светло. И во Хамбург не беше лош се додека не се скара со еден соиграч па сега мислам дека е на трансфер листа.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Јас ти реков дека ги следам сите квалификации.
Можам и да постирам слика со карти од сите утакмици на домашен терен што сме ги изиграле на домашен терен у квалификации (ги чувам).
Знаеш колку квалификации се тоа (од првата утакммица со Данска па наваму)?

Што значи сето ова?

Тоа значи дека преку кур ми е више секоја ебана сезона да се надевам и да гледам како на сите им се побитни личните интереси од репрезентацијата! Друго е младичу ти од википедија да ги глеаш уназад бруките, а друго е да си лично сведок на секоја. И така више од 94-та до сега. еееееј скоро дваес години бруки!
Овој филм со добри резултати на пријателски и шиткања на цели квалификациони циклуси кои значат, сум го гледал миљарда пути по ред.
И ти велам дека ама баш ништо не значи оваа победа.

Памти ми го муабетот коа заедно ќе плачеме на есен, а на пролет више нема ни да ни значат утакмиците.

Иначе апсолутно те разбирам за надежта и тоа.... И ја поминав низ таа фаза.

Не ми е јасно како успеа сам со себе да се искараш. Јас никаде не реков дека со тебе не се согласувам. Бапка да читаш поназад што пишував досега за репрезентација немаше толкав текст беспотреба да ми напишиш.

Ново што реков е дека може и ќе се сменат нештата

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.431

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Барселона ;) Таму живее стариот.
Aбе мање битно кај живее,ако сака и на Хаваите нека живее,поентата ми беше сосема друга.
--- надополнето: 16 август 2012 во 21:26 ---
И што ако ги знае играчите? Знае дека се дрва.
Нас ни треба тактички мајстор, некој кој ќе знае да вади добри резултати со слаб тим, види Трапатони што прави со Ирска.
Не очекувам тренер од рангот на Трапатони да дојде, но нас ни треба тренер со големо искуство на Балканот, најдбра опција би била Ќиро Блажевиќ.
Не барај преку леб погача,па и Киро Блажевиќ.
Добро е што седна Седло,а дека се дрва играчите не би рекол,нема кој да ги мотивира да ја постави вистинската тактика.
Не го спорам тоа дека моментално се ептен тапа,ама со три-четворица нови и добри фудбалери тоа може да се смени.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.431
Не барај преку леб погача,па и Киро Блажевиќ.
.
Стај го Ќиро Блажевиќ меѓу балеринине со бројки и помиине од ФФМ и има за два дена да задави некого со шалон стометарски.

Kajgana Shop

На врв Bottom