Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе не читајте глупости и не се нервирајте, сигурно ќе дојт некој сосем трети, некој шо не го имет спомнато веснициве во последно време, нека ви текнит за Матри како напрај Марота.

Џабе не читајте глупости и не се нервирајте, сигурно ќе дојт некој сосем трети, некој шо не го имет спомнато веснициве во последно време, нека ви текнит за Матри како напрај Марота.
Inter-forward-Gianpaolo-P-007.jpg

Да не останеме со овој на крај:)

Да се знае кој е правиот принц.Il Principino Bianconero

527259_10150219959259986_1864617398_n.jpg

Баш сакав да пишам дека Погба е новиот Пирло дури не ме чуди и подобар да стане, дечково кине...
Ептен е јак.. Иако испадна педерче, уште ми е мака што ни го лапнавте.. Да знаете само какви голови има дадено за резервите на Јунајтед..

дајте хајлајтс од натпреварот не го гледав

TVE со информација дека16 милиони + бонуси се одбиени од Билбао, бараат 18м +4 во бонуси , што и не е многу за играч како Љоренте. Ми мириса дека до понеделник Љоренте е нов Јувентино.

Еве нешто интересно сега го прочитав ја ЈувеБалкан

Zeman je poznat kao veliki protivnik Juventusa, manje je poznato da je on emigrirao u Italiju za vreme "praškog proleća" kod strica Vicpaleka koji je nekada igrao za Juve, a onda i trenirao ovaj klub.

Jednom je vlasnik FIAT - a Anjeli za Čeha rekao da je ujeo ruku koja ga je hranila, a Zeman ne propušta šansu da kritikuje i nipodaštava Juventus, počev od doping afere devedesetih do "kalćopolij".

Чичко му на Земан
Cestmir_Vycpalek_Juventus.jpg

Рани куче да те лае :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom