Фан Клуб: Јувентус

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Не го силете сеа vody,aрно си беше мирен фан клубот. А за Пато,болницата втор дом шо му е,тенкју бат ноу тенкју. Супер си е Матри за напаѓач од клупата,ни треба некој за прв тим. Љоренте повеќе од Џеко,ко шо беа тие групите на фејбук едно време

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
--- надополнето: 16 август 2012 во 01:38 ---

И мене не ми беше РВП по кефот ама мислењето во постот не ти е на место.
Види ми го муабетот претходно и оди на ЕСПН.
РВП е статистички пред овие.
--- надополнето: 16 август 2012 во 01:40 ---

Чарето е Кавани
Можеби е така ама се си мислам дека последнава сезона го подигна тој процент, сепак не вреди да се зборува кога веќе замина за Манчестер.Пак ќе речам дека подобро е Џеко да дојде ни треба играч кој постигнува голови со глава, сепак е Босанец:D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.461
Поени од реакции
87.249
На позајмица со можност на откуп на договорот и максимум 25 мил. на 18 рати
Прегледај го приврзокот 47627
Ме пресмеа со ова да си ебиш векот
А и _sinister_ " А за Пато,болницата втор дом шо му е"

:pos::pos::pos::pos: :pos::pos::pos:

Па овој Марота што циган е, колку милиони му дава клубот, тој пак оди да се ценка, на рати да му дадат играч :pos:.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Не дека ќе дојде ама еве одма некој фан си поиграл :D

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
+40 милиони и ваш е :)
Цената на Пато му е 28 милиона евра
Цената на Матри му е 16 милиона евра
Од кој ракав ги извади + 40 милиони ?
--- надополнето: 16 август 2012 во 11:41 ---
Марота минатата година нема да ти простам што го испушти Агуеро но оваа ке ти го простам Ван Перси (кој го земаа за 22 милиони евра што значи дека повеке од поволно ) доколку го земеш или Љоренте или Џеко !
п.с Сега имаме уште еден тим за Љоренте а тоа е Арсенал .
--- надополнето: 16 август 2012 во 11:47 ---
sfdfgdfsgdfg.jpg

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Не дека ќе дојде ама еве одма некој фан си поиграл :D
Вака е преправено од пред 3,4 дена после оваа вест:Džeko rekao DA Juventusu, ali... http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=6913

Ако ни го земат Љоренте во Арсенал, останува Џеко ние да го земеме, само лошо е што една по една шансиве за ѕвезда се намалуваат.Јбг и во случај да не донесат никој јас сум задоволен од трансфер пазаров, сепак со иста екипа сме како лани а пораз немаме.
Само би сакал лево да го донесеме тоа црнчето од Порто ама незнам колкави се шансите за тоа.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Читам дека опција е и Тевез,и читам погоре не можел Љоренте да се снајде во Италија,тој ако има желба да игра и да се докажува на Марс прати го ќе се снајде,а ова за Тевез(ако Љоренте избега) па и не е така лоша опција,Конте малце ќе го смири и со Вучинич и Џовинко би требало да даваат 30-40 гола по сезона,така да мислам Тевез подобро би се снашол!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Читам дека опција е и Тевез,и читам погоре не можел Љоренте да се снајде во Италија,тој ако има желба да игра и да се докажува на Марс прати го ќе се снајде,а ова за Тевез(ако Љоренте избега) па и не е така лоша опција,Конте малце ќе го смири и со Вучинич и Џовинко би требало да даваат 30-40 гола по сезона,така да мислам Тевез подобро би се снашол!
абе остај тоа добро е ја глеј што читам

http://www.guardian.co.uk/football/2012/aug/16/football-transfer-rumours-javier-hernandez-juventus?newsfeed=true

Kajgana Shop

На врв Bottom