Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си ја пополнил целосно и ако ти е пратена, значи имаш аплицирано и онлајн.ВАЖНО: on-line пријавувањето е задолжително. Само пријавата со статус „пријавен on-line" е комплетна. Документите кои може да се испечатат во последниот чекор на апликацијата се задолжителни (согласно претходно пополнетите полиња)
Ова е она што го има на економски факултет страната. Пријавата со статус пријавен-онлајн, што му значи тоа? Како да знам дали пријавата ми го има тој статус? :/ Се мисли на дали е пратена или?
И.. административната такса како ја пополнивте? Има ли некој пример некаде?
Лани заклучно со 81 беа државна, сега зависи и од конкуренцијата оваа година, иако мислам дека имаш шансиЕдно прашање......таман бев сигурен,сеа нешо почнаја некој филмој да ми прает студентиве на економски,као не било доволно....на маркетинг,87.779 поени државна,се доволни ?![]()
Ах та матурата аир да не видитЛани заклучно со 81 беа државна, сега зависи и од конкуренцијата оваа година, иако мислам дека имаш шанси![]()
Ќе си запишиш предмети до 35 кредити... ако треба ќе отфрлаш и задолжителниКолеги кои се условите за презапишување на предмет? Бидејќи во зимскиов семестар сите 4 предмети ми се задолжителни и по 8 кредити, дали треба задолжителен предмет да отфрлам за да презапишам друг или...?