Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашање......таман бев сигурен,сеа нешо почнаја некој филмој да ми прает студентиве на економски,као не било доволно....на маркетинг,87.779 поени државна,се доволни ? :)
доволни ти се 87поени ја лани со 81 влегов државна :)

Има ли некој прашања од испит - ДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ ?
Однапред благодарам .

Микро испитот каков ќе биде? ко во јуни на заокружување или отворени прашања ?

Колеги ве молам споделете неои прашања МИС за испит. И колку прашања дава?

Колеги ме интересира за презапишувањето предмети. Јас можно е да презапишам еден предмет наредниов семестар. Во наредниов семестар имам 3 задолжителни предмети од по 8 кредити(вкупно 24), а заедно со презапишаниот ќе бидат 32 што значи може. Ама тоашто нема да запишам нов предмет дали ќе ми влијае да не го задоволувам условот за искористени кредити, па да морам понатаму да земам дополнителен изборен предмет? благодарам однапред

Да не знај некој кога му е на Бојаџиовски приемното време?

Продавам збирка и таблици математика од 2008 за информации ЛП

Може некаде да се провери бројот на студенти што ќе се примат во државна и приватна квота?

Колеги, ме интересира некое мислење за Шуклев пошто кој стигна ми дава лоши зборови за него. Толку е проблематичен или?

Колеги, ме интересира некое мислење за Шуклев пошто кој стигна ми дава лоши зборови за него. Толку е проблематичен или?

Мислење за Шуки бараш :D знаеш што не обрнувај многу на коментари , јес дека е зезнат, и бара на памет учење , ама не е до толку проблем ако седнеш да научиш. Само набројуванки ке учиш и немаш гајле, значи ако учиш ќе положиш , ако не учиш џабе ти е , кај него малце повеќе треба учење ама и тоа мораш да го поминеш ако сакаш да дипломираш ;)
И да искористам , ако сакаш книга менаџмент , јас ја продавам , скроз е нова, сочувана и ништо нема во нејзе потцртувано :)

Мислење за Шуки бараш :D знаеш што не обрнувај многу на коментари , јес дека е зезнат, и бара на памет учење , ама не е до толку проблем ако седнеш да научиш. Само набројуванки ке учиш и немаш гајле, значи ако учиш ќе положиш , ако не учиш џабе ти е , кај него малце повеќе треба учење ама и тоа мораш да го поминеш ако сакаш да дипломираш ;)
И да искористам , ако сакаш книга менаџмент , јас ја продавам , скроз е нова, сочувана и ништо нема во нејзе потцртувано :)

Фала за мислењето колега. Инаку книгата веќе ја имам, но ако некој од колегите бара веднаш ќе те контактирам по ПП;)

Ме интересира бидејќи сега ќе бидам прва година како не делат за предавањата, по азбучен редослед или по смерови, бидејќи знам дека сите исто учиме и ќе бидеме измешани... :)

Утре се резултатите од успехот од средно.
Дали тоа има некаква врска дали е некој примен или треба да се чекаат официјалните резултати на 27 - ми ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom