Зошто девојките секогаш вeлат дека се неискусни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Моето искуство воопшто не е битно,ни теоретското ни практичното.
Е сеа јас велам дека ти не ги познаваш мажите,само оној дел што се слични на тебе:pipi:

Сам го потврди тоа што го кажав јас-ако почне да се зборува за `искуството`тогаш веке доаѓа љубомората и караниците.

Хм,па и било машко или женско да е,нема одма да каже колку има искуство.
Замисли запознаваш женска,правите муабет околу дечковци,мувања,секс и пример таа ти каже дека има околу 20-30 секс партнери...и што ке си помислиш ти???(ебате курвата)
А доколку ти каже спротивно???(ммм,убава е)

е сега да ти направам услуга да не ги менуваш улогите и да пишуваш,замисли си обратно и одговори си сам:smir:
hehehhe,jas kako i da mi rece nema da pomislam nisto,moze ona sto saka da si zboruva(vprocem recisi site devojki taka i pravat)i recisi sekogas e toa daleku od vistinata...
a ako veke sakas,poveke bi pomislil deka nekoja ima problem ako se pravi nevina,bi me interesiralo sto e problemot so nea i ako e navistina nevina zasto dosega nikoj ne sakal da ja legne,a vo sprotivno moze i da zboruva i da nabrojuva eden kup seks partneri,ama so toa samo da saka da go skrie svoeto skromno seksualno iskustvo,...ednostavno se moze da bide,i jas nikogas ne donesuvam zalklucok od muabetite koi gi pravi nekoja devojka,...poveke me interesira toa sto go prekutuva...

Сами си ја потврдуваат поделбата на шизици и ороспии...
Веројатно има врска и тоа што одземање на „искуството“, кај жените е приметно за разлика од мажите. Според мене тоа е историски корен на поделбата.
Останато е и архетипски дека понеискусна е и „почиста“ па следствено и со повисока „цена.“.. :smir:

Затоа што го сметаат искуството за нивна и интимна работа. Затоа што кон искусните, мажите се поставуваат како кон отворена роба.

ДА НАПРАВИМЕ РАЗЛИКА ИМА НЕКОЈ ДЕВОЈЧИЊА КОЈ СЕ ФАЛАТ СО ТОА ИМАВ 2 ИЛИ 3 ПРЕД ТЕБЕ,СУМ СПИЕЛА СОБИВШИОТ И ТО,А ИМА И ДЕВОЈЧИЊА КОЈ СИ ЈА КАЖУВААТ ВИСТИНАТА НА ПР-ТИ СИ МИ ПРВ,СЕ НЕАМ МУВАНО И ТОА
НЕ ГИ СПОРЕДУВАЈТЕ СИТЕ ДЕВОЈЧИЊА ОТИ КОА КЕ ВИДИТЕ РАЗЛИКИ КЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ

ДА НАПРАВИМЕ РАЗЛИКА ИМА НЕКОЈ ДЕВОЈЧИЊА КОЈ СЕ ФАЛАТ СО ТОА ИМАВ 2 ИЛИ 3 ПРЕД ТЕБЕ,СУМ СПИЕЛА СОБИВШИОТ И ТО,А ИМА И ДЕВОЈЧИЊА КОЈ СИ ЈА КАЖУВААТ ВИСТИНАТА НА ПР-ТИ СИ МИ ПРВ,СЕ НЕАМ МУВАНО И ТОА
НЕ ГИ СПОРЕДУВАЈТЕ СИТЕ ДЕВОЈЧИЊА ОТИ КОА КЕ ВИДИТЕ РАЗЛИКИ КЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ
Темава е исклучиво и само за оние кои имале искуство.

hehehhe,jas kako i da mi rece nema da pomislam nisto,moze ona sto saka da si zboruva(vprocem recisi site devojki taka i pravat)i recisi sekogas e toa daleku od vistinata...
a ako veke sakas,poveke bi pomislil deka nekoja ima problem ako se pravi nevina,bi me interesiralo sto e problemot so nea i ako e navistina nevina zasto dosega nikoj ne sakal da ja legne,a vo sprotivno moze i da zboruva i da nabrojuva eden kup seks partneri,ama so toa samo da saka da go skrie svoeto skromno seksualno iskustvo,...ednostavno se moze da bide,i jas nikogas ne donesuvam zalklucok od muabetite koi gi pravi nekoja devojka,...poveke me interesira toa sto go prekutuva...

Значи ти си мртво сериозен дека жените (речиси сите) се тотални лажомани?Мене ова не ми звучи на рационално размислување,впрочем звучи на комплекс:smir:
Убаво што те интересира она што го преќутува,но во моментот кога ќе го изусти,според твоево размислување веднаш ќе го класифицираш во лага.А од друг нема да дознаеш,значи боље да си молчи девојчето што е со тебе,оти се за зло и земаш:smir:

Заради тоа што

1.Навистина е така
2.Ако ви кажат реално ќе проработи паранојата
3.Не знам

Значи ти си мртво сериозен дека жените (речиси сите) се тотални лажомани?Мене ова не ми звучи на рационално размислување,впрочем звучи на комплекс:smir:
Убаво што те интересира она што го преќутува,но во моментот кога ќе го изусти,според твоево размислување веднаш ќе го класифицираш во лага.А од друг нема да дознаеш,значи боље да си молчи девојчето што е со тебе,оти се за зло и земаш:smir:
a be duso da bese toa tolku prosto kako sto ti go prestavi vo postov,sekoj covek ja kazuva samo taa strana od vistinata sto saka drugiot da ja cue,ne vikam deka zenite se lazomani(tuku deka recisi i najcesto site i mazi i zeni manipuliraat so vistinata).t.e.go kazuvaat samo toj del sto sakaat drugite da go cujat(toa ne e samo kaj zenite taka),ama na temava se raboti za niv,i nivnoto lazenje za iskustvoto i manipulacijata so tie informacii.

hehhee i zasto mislis deka i zemam se za zlo,pa jas poveke bi rekol deka e bas obratno,ama aj znam deka ne me znaes ,a i ova se samo tvoi pretpostavki...:):smir:

Епа вака:
Ако јас прашаш девојката тогаш таа може да ти даде таков одговор!
Ако таа самата си спомне дека е неискусна тогаш си ја има мувата на капата :) па дава такви изјави.
Прво и основно правило: Девојка не се прашува со колкумина била ниту прашања од типот: ДАЛИ МИ Е ГОЛЕМ!
Ако си решал да ебаваш стори го тоа и не зборувај многу, може некоја да ја налутиш со такво глупаво прашање и ти преостанува после само :drk:.
П.С. Имаше една во Струмица своевремено која сама даваше изјави од типот: Жими тебе втор си ми :pos2:

Затоа што ако некоја каже дека е искусна инстантно и се лепи етикета "лесна",a никоја не го сака тоа.И покрај наводните либерални гледишата на денешниве мажи никоја не би ризикувала некој да помисли за неа такво нешто па секогаш постои опција да каже дека е неискусна за да го избегне тоа.

Затоа што ако некоја каже дека е искусна инстантно и се лепи етикета "лесна",a никоја не го сака тоа.И покрај наводните либерални гледишата на денешниве мажи никоја не би ризикувала некој да помисли за неа такво нешто па секогаш постои опција да каже дека е неискусна за да го избегне тоа.
На збор се либерални, а на дела скоро сите се традиционалисти :toe:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom