- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
hehehhe,jas kako i da mi rece nema da pomislam nisto,moze ona sto saka da si zboruva(vprocem recisi site devojki taka i pravat)i recisi sekogas e toa daleku od vistinata...Моето искуство воопшто не е битно,ни теоретското ни практичното.
Е сеа јас велам дека ти не ги познаваш мажите,само оној дел што се слични на тебе
Сам го потврди тоа што го кажав јас-ако почне да се зборува за `искуството`тогаш веке доаѓа љубомората и караниците.
Хм,па и било машко или женско да е,нема одма да каже колку има искуство.
Замисли запознаваш женска,правите муабет околу дечковци,мувања,секс и пример таа ти каже дека има околу 20-30 секс партнери...и што ке си помислиш ти???(ебате курвата)
А доколку ти каже спротивно???(ммм,убава е)
е сега да ти направам услуга да не ги менуваш улогите и да пишуваш,замисли си обратно и одговори си сам:smir:
a ako veke sakas,poveke bi pomislil deka nekoja ima problem ako se pravi nevina,bi me interesiralo sto e problemot so nea i ako e navistina nevina zasto dosega nikoj ne sakal da ja legne,a vo sprotivno moze i da zboruva i da nabrojuva eden kup seks partneri,ama so toa samo da saka da go skrie svoeto skromno seksualno iskustvo,...ednostavno se moze da bide,i jas nikogas ne donesuvam zalklucok od muabetite koi gi pravi nekoja devojka,...poveke me interesira toa sto go prekutuva...