- Член од
- 17 април 2008
- Мислења
- 393
- Поени од реакции
- 41
А Likes/Dislikes ?
Другар ова е друго ...Тотално се сложувам со Fawkes. Јас исто така влетав на една страница која велеше : "Send this link to 7 LoL Players and get 10$ Code" , на 100 пратив, ништо. Така да, не се лажете по тие работи
FFS - ја па збирам 6300 ќе го купувамГо пробав новиот херој - Rengar.
Не е толку лош. Мислам дека ќе биде првиот нов херој шо ќе му треба buff а не nerf коа ќе излезе.
Зошто купувате херои само што ке излезат? Почекајте 2 недели да се види како се вклопува херојот во 5в5 па после купете.
Моја препорака за постар херој на секоја позиција:
Top - Irelia
Mid - Twisted Fate/Gragas
Jungle - Shyvanna/Lee sin
AD - Ezreal
Support: Sona/Blitzcrank
Сите се докажано добри во 5в5 и сите се забавни за играње според мене
твистед фејт? грагас?Зошто купувате херои само што ке излезат? Почекајте 2 недели да се види како се вклопува херојот во 5в5 па после купете.
Моја препорака за постар херој на секоја позиција:
Top - Irelia
Mid - Twisted Fate/Gragas
Jungle - Shyvanna/Lee sin
AD - Ezreal
Support: Sona/Blitzcrank
Сите се докажано добри во 5в5 и сите се забавни за играње според мене
Сите ги погодил. Незнам колку гледаш стримови, ама Грагасот го играа многу мид. За Ез да не правам муабет. Ад сега се игра Гравес, Корки, Ез или Ког. Другото како да не постои. Исто и Маокаито во џунгла многу го исфорсираа.твистед фејт? грагас?
нема леб од такви херои, на мид ти треба нешо по жустро
кери езреал?
абе не ме заебаај има боље керија
сапорт си стаил блиц и сона, а треба да е јана/јана ;D
жими топ и џангл си ги погодил (а има и уше многу други исто добри алтернативи)
Dude, грагасот ти е #1 мид моментално, му нема рамен. За блитз нема што да се прави муабет, ниеден сапорт нема таков gamechanging skill . За ад кери зависи од плејстајл ама ез е топ 3 100%. Иначе не ми беше муабетот да ги набројам сите најдобри херои, туку некои кои се докажано меѓу подобрите на секоја позиција, малце да им олеснам на оние кои се мислат што да купаттвистед фејт? грагас?
нема леб од такви херои, на мид ти треба нешо по жустро
кери езреал?
абе не ме заебаај има боље керија
сапорт си стаил блиц и сона, а треба да е јана/јана ;D
жими топ и џангл си ги погодил (а има и уше многу други исто добри алтернативи)
Ако го играат некој херој на стримови не значи дека боље алтернатива.Сите ги погодил. Незнам колку гледаш стримови, ама Грагасот го играа многу мид. За Ез да не правам муабет. Ад сега се игра Гравес, Корки, Ез или Ког. Другото како да не постои. Исто и Маокаито во џунгла многу го исфорсираа.
Грагас мид #1? Then we are doomed. Кај е ле бланк? Кај е малзахар? Кај е рајз?Dude, грагасот ти е #1 мид моментално, му нема рамен. За блитз нема што да се прави муабет, ниеден сапорт нема таков gamechanging skill . За ад кери зависи од плејстајл ама ез е топ 3 100%. Иначе не ми беше муабетот да ги набројам сите најдобри херои, туку некои кои се докажано меѓу подобрите на секоја позиција, малце да им олеснам на оние кои се мислат што да купат
Вчера заврши турнирот хедс-ап (20.000$) за 1во место...Ако го играат некој херој на стримови не значи дека боље алтернатива.
Грагас мид #1? Then we are doomed. Кај е ле бланк? Кај е малзахар? Кај е рајз?
Блиц е добар херој али не е фул сапорт како јана пример.
Не глејте рандом ело билдинг стримови, глејте коа ќе има натпревар шо се игра.
Не знам шо е со грагас. Дали добил некој баф а ја не сум приметил?И јас ги следам од време на време стримовите... и баш коментаторо кажа дека ез бил најбираниот херој, но и херојот кој што имал најмал процент на победи...( и некако ич не ми се свиѓа овај херој ептен го форсират)
А за гаграс дека се сложувам дека е еден од најдобрите мид, многу голем демеџ ,а и плус во добри раце може тимфајт да поделе да бидат 5 вс 2 и после само да се докрајчат другите.
За блиц убаво кажа рокмастер.
--- надополнето: 15 август 2012 во 02:51 ---
Вчера заврши турнирот хедс-ап (20.000$) за 1во место...
малхазар - 0 пикови 0 пати баниран
рајз - 1игра 0 пати баниран
ле бланк - преку сила 3-4 пати да беше избран и 0 пати баниран
гаргас - кога не беше баниран беше избран 100%
лесно може да крипа, може лесно да избега/гоне, уште од почеток може голем дмџ да нанесе но највише ради тоа улти... кога се зберат на тим фајт ако го погоде добро битката од 5в5 станува 5в2/5в3 и многу работи за брзо време се сменатНе знам шо е со грагас. Дали добил некој баф а ја не сум приметил?
Или го форсираат пошо онака.
У секој случај не ми е фан за мид.