што е проблемот ?Дечки мечки ај кај да најдам некој за автомобилско седиште за поправка????
што е проблемот ?Дечки мечки ај кај да најдам некој за автомобилско седиште за поправка????
Мрда напред назад и тркалцето за поисправен и полегнат да си....а не работи греачот на седиште и горе долу т.е пониско повисокошто е проблемот ?
Се убаво ама ако имаш време размај се малку по Бугарија, и по можност Германија ке најдеш подобар примерок за тие пари, не е лоша ама како што велам јас фабричко си е фабричко.Здраво на сите.
Ме интересира вашето мислење општо гледано околу возилото и дали е реална цената од 5500евра? Еве и линк да се види за што точно се работи.
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=318952
Можно е да е одлепено Т-то...така ми изгледаМи мути памет знакот позади TDI е со две црвени а ако 150 коња треба трите да бидат црвени ко на моторот што се.
Да де чудо за знакчето, битно е дали има стварно толку коња under the hoodМожно е да е одлепено Т-то...така ми изгледа
Или пак му сменил маска на моторот
Во сообраќајната пишува силина на мотор, таму ќе се види дали е навистина 150коња
Незнам за тебе, мене оваа кола многу ми се бендисва. Општо, го нема стандардниот VaG изглед шо го фурат насекаде.Здраво на сите.
Ме интересира вашето мислење општо гледано околу возилото и дали е реална цената од 5500евра? Еве и линк да се види за што точно се работи.
Абе... можи се, само прашање е колку од тие 150 коња се живи.... ако има над 300.000 поминато, можно е 30-40 да се пцојсани...Можно е да е одлепено Т-то...така ми изгледа
Или пак му сменил маска на моторот
Во сообраќајната пишува силина на мотор, таму ќе се види дали е навистина 150коња
Ите како е битно бојата на буквите ја означува коњажата на моторот. Мој близок роднина е прв газда на леон ист ваков само 110 коња на гепекот само i то е црвено исто и на моторот. Значи со вакви ситници се откриваат некој мани на колата. Дали е позади удрена, дали е сменет моторот (ако е сменет моторт рачунај има поминато мн односно е извозена). А се ова најубаво се гледа на лице место вака само мозе да се нагаѓа.Да де чудо за знакчето, битно е дали има стварно толку коња under the hood
Btw мене ми изгледа супер леонот
не бе брат... пак си грешка... волво и рено долгогодишна соработка имаа... потоќно до 2009-та... помалите машини (а по бројни) беа на рено и дизел и бензин... по моќните машни т.е. по луксузните модели и во рено беа на волво... на пример рено сафран сите модели, возат машина на волво...Не сум сигурен ама 5 или 6 цилиндри дизел немет... Или и таму имам грешка? Ако она првото е точно, испаѓа дека бензинците се нивни, дизељот е позјамен.
Многу ми фати око ова со оригиналниве 150 коња(да не измислија кинезите коњски сили у пм), а дали километражата е оригинална?Здраво на сите.
треба утре да го пробам и да го однесам во ка-дис да видам што е како е...Многу ми фати око ова со оригиналниве 150 коња(да не измислија кинезите коњски сили у пм), а дали километражата е оригинална?
И само ова да го напоменам 150 коњските мотори се далеку поoсетливи од 90 и 110 коњските.треба утре да го пробам и да го однесам во ка-дис да видам што е како е...
во која смисла поточно поосетливи?И само ова да го напоменам 150 коњските мотори се далеку поoсетливи од 90 и 110 коњските.
Може мисли на нафта осетливи,слаба нафта има кај нас.во која смисла поточно поосетливи?
По исфорсирани се тие мотори и повеќе дефекти јавуваат. Јас кога би бил на твое место би одел со 110 коњски мотор. Задоволителни перформанси, голема издржливост, мала потрошувачка.во која смисла поточно поосетливи?