Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

МТВ1 беше,па на А1 ,па на крај сител заебааааа работа, еххх тоа беа времиња пушташ тв имаш ПЛ на македонска тв:(:(:(
На МТВ така-така, на А1 доста солидно беше, а кога зедоја сител, коментаторите :cenzura:
До душа беа боље од овие на Канал 5 :pos:

На МТВ така-така, на А1 доста солидно беше, а кога зедоја сител, коментаторите :cenzura:
До душа беа боље од овие на Канал 5 :pos:
Јас не викам дека беа лоши со преносите,туку зафркнаа со парите,на а1 им истече договорот па сител мислам дупло платија и за две сезони немаа пари да купат и после србиве не средија убаво,ке го слушам јас сеа некој идиот на спортклуб што набил некој комплекс од Јунајтед и ке ми свршава на м.:гомце:
А за пренос ко пренос МТВ најдобри ми беа мене.

Додека кажувавте кој од кога и од каде навивал, Ван Перси дојде и Велбек потпиша нов договор, 75,000 неделно :свиркам:

Додека кажувавте кој од кога и од каде навивал, Ван Перси дојде и Велбек потпиша нов договор, 75,000 неделно :свиркам:
Како мислиш, дојде? The real thing? Сега читав некои бљувотини од SUN...

Две одлични вести ако се точни извор ?
Како мислиш, дојде? The real thing? Сега читав некои бљувотини од SUN...

Сеа не 100%, не си ја ставам главата на трупец тука да гарантирам :pos: Бил Фергусон денес во Лондон, имаше некои слики сабајлево искочија како е на железничка и збори со едни двајца ама мислев дека може да е приватно патување некое, али бил да се види со Венгер, точно е тоа. Изгледа го потсетил дека го добија Силвестре за без пари :icon_lol: Џон Крос го објави ова, мислам дека е нешто PR на Арсенал.
А ова за Велбек е 1000000000000% точно, наредниве 3 дена ќе биде објавено на официјална, да се среди бирократијата само.

Имате на Дејли Мејл и за новиот договор на Велбек и за разговорот со Венгер, кај и да е за неколку дена и на официјалната ќе излезе..
Туку ме интересира имаше сабајлево по фб како се отпоздравува РвП со некои навивачи на Арсенал, аматерска беше снимката, ама доста реална.. го фрли дресот и покажа со рацете дека си оди!

Сеа не 100%, не си ја ставам главата на трупец тука да гарантирам :pos: Бил Фергусон денес во Лондон, имаше некои слики сабајлево искочија како е на железничка и збори со едни двајца ама мислев дека може да е приватно патување некое, али бил да се види со Венгер, точно е тоа. Изгледа го потсетил дека го добија Силвестре за без пари :icon_lol: Џон Крос го објави ова, мислам дека е нешто PR на Арсенал.
А ова за Велбек е 1000000000000% точно, наредниве 3 дена ќе биде објавено на официјална, да се среди бирократијата само.
Еве ја таа слика ако мислеше на неа и јас ја видов ама и јас помислив дека онака е бил во Лондон нешто приватно и, а за Велбек мислам дека е точно ова заслужи да му се покачи платата и да потпише нов додговор, се надевам дека ќе продолжи да напрадува и оваа сезона .

Абе мора да дојде нема кај да бега:D,еве ако дојде ја частим пиво за сите:).

https://twitter.com/DAVID_JOHNSON7

На ретардираниов скоро цел наш тим му се другари, можете да видите од сликите. Видете му го и тајмлајнот, колку за потврда за нешто што се бара. Гуднајт ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom