- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Кај мене ми се појави пријавата за принтање.
Треба пријавата да се испринта од дома, или ќе ја има и на факултет дента?Кај мене ми се појави пријавата за принтање.
Мене само интерниот лист, универзитетската пријава јок.Треба пријавата да се испринта од дома, или ќе ја има и на факултет дента?
А за уплативе бе знаеш сигурно шо како? Административна 50 и 300 на жиро-сметка на факулетот?Мене само интерниот лист, универзитетската пријава јок.
Не сум сигурна, ама ако ја немаш испечатено мислам дека на факултетот мора да има пријави. На друг форум читав како лани или оломнани имало купче пријави ама за 2 сата ги снемало зошто многу правеле грешки при пишувањето на податоци.
Јас ќе си го испринтам пријавниот лист за секој случај.
Така е сигурно да + документ за положена државна матура, сведителства од сите 4ри години, државјанство и извод.А за уплативе бе знаеш сигурно шо како? Административна 50 и 300 на жиро-сметка на факулетот?
Првиот уписен рок на Скопскиот универзитет е на 16-ти и 17 август, вториот е на 3-ти и 4 септември и третиот уписен рок на 17-ти идниот месец.Каква е оваа информација, знае некој?
http://www.sky.mk/makedonija/28564-%D0% ... D1%82.html
Извод и државјанство... Некаде пишува дека е потребна и потврда за неподигање на документите, а ако се запишуваш на дисперзирани студии ќе ти бидат потребни уште некои документи.А ќе има некој добар да ми објасни што друго освен дипломата и сведителствата од сите 4 години е потребно при упис ?
не може... само оригинални документи примаатЕдно прашање дечки,
Дали некој прашал случајно дали може да се аплицира со диплома заверена на нотар?
Благодарам однапред