Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Боли вистина, болиДобар е добар е, нема кој да го утепа.
Боли вистина, болиДобар е добар е, нема кој да го утепа.
Ооо-о, ооо-о, твоја глупоќа боли, ооо-о, ооо-о, ајде лечи се...Боли вистина, боли
Знам дека ве боли не мора да ми кажуватеОоо-о, ооо-о, твоја глупоќа боли, ооо-о, ооо-о, ајде лечи се...
И пак не сфати зашто ти стаив winebottle facepalm. Еве ќе ти објаснам зашо изглеа неможеш да укапираш. Бене напиша да не се секираме и дека ќе бидеме шампиони оваа година, и секако типот беше ироничен, а ти на оваа иронија му напиша демек Тим Трофео веќе сме освоиле, фактички ти испадна глуп зашо финтата не ти упали пошо Бене не беше сериозен, иронично го мислеше тоа.Боли вистина, боли
И ти изгледа не сфати, дека ве тешам со тоа што веќе освоивте трофејИ пак не сфати зашто ти стаив winebottle facepalm. Еве ќе ти објаснам зашо изглеа неможеш да укапираш. Бене напиша да не се секираме и дека ќе бидеме шампиони оваа година, и секако типот беше ироничен, а ти на оваа иронија му напиша демек Тим Трофео веќе сме освоиле, фактички ти испадна глуп зашо финтата не ти упали пошо Бене не беше сериозен, иронично го мислеше тоа.
И ти изгледа не сфати, дека ве тешам со тоа што веќе освоивте трофејИ пак не сфати зашто ти стаив winebottle facepalm. Еве ќе ти објаснам зашо изглеа неможеш да укапираш. Бене напиша да не се секираме и дека ќе бидеме шампиони оваа година, и секако типот беше ироничен, а ти на оваа иронија му напиша демек Тим Трофео веќе сме освоиле, фактички ти испадна глуп зашо финтата не ти упали пошо Бене не беше сериозен, иронично го мислеше тоа.
Јас убаво те сфатив, сфаќам дека сакаше интересен да се напраиш, ама твојата шега не беше ускладена со постот на Бене, да беше Бене сериозен ајде де, ќе те разберев некако, иако и тогаш немаше да биде смешно, ама вака испадна апла фејл.И ти изгледа не сфати, дека ве тешам со тоа што веќе освоивте трофеј
--- надополнето: 12 август 2012 во 16:41 ---
И ти изгледа не сфати, дека ве тешам со тоа што веќе освоивте трофеј
WTF?Мале колку се смешни овие од јувентус, гудишни ме да се насмеем
Auu trebase da reces g'dnimeМале колку се смешни овие од јувентус, гудишни ме да се насмеем
Ranokija bese povikan samo na razgovor, nisto konkretno nema sega za sega, najverojatno nisto od toa nema da ispadne. Odbranata so molcenje bila zasto ne znael tocno sto i kako e rabotata, pa da ne go nasednat za dzabe.Има новости за истрагата за Ранокиа?
Конте доби 10 месеци бан, а Бонучи е одлободен од обвиненијата, исто мислам и Пепе дека нема да биде казнет.