Колку вистина има во астрологијата/хороскопот?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Колку само нема врска ова горе. Еден тон глупости (-.-)
--- надополнето: 11 август 2012 во 13:08 ---

Па за се има прв пат ... :P

А за женски шкорпии, веројатно си налетал на лоши типки, не се до толку лоши (познавам доволен број).
И хороскопот е глупост,па за глупост се пишуваат глупи текстови.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И хороскопот е глупост,па за глупост се пишуваат глупи текстови.
Хороскопот како глупост измислен од глупи луѓе, на кои глупи луѓе веруваат и даваат глупи коментари, некогаш и како тоа колку глупи се луѓето кои не веруваат во големата глупост во која тие веруваат. А е глупост.

*scary suspense movie music*

Zodiasception! .... :cautious:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
лее ај мене едно вакво напрај ми
Може, за тебе 500 денари:D:D:D
--- надополнето: 11 август 2012 во 15:31 ---
Овој ли е тој гатачот што предава на филозофски факултет??? Ако е тој, кај него сите да идете, го победил Сашо фактор икс 3:0.
Ако ти кажам колку наплатува тој гатач, за глава ќе се фатиш:)

S

Stef Bachatero

Гостин
Може, за тебе 500 денари:D:D:D
--- надополнето: 11 август 2012 во 15:31 ---

Ако ти кажам колку наплатува тој гатач, за глава ќе се фатиш:)
Ме натера на телефонот да најдам таква апликација и сега ќе ја користам за маѓепсување девојки :P

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Многу згодни девојки се шкорпиите али ги привлекува парите и моќта.Ок која девојка не ја привлекува тоа.Но никако да се согласам со нив се спротивни ставови.А со машките не знам не сум имал некоја голема конверзација,шкорпии со близнаци генерално не се поднесуваат но има исклучоци :P
Секоја Шкорпија по природа ја привлекуваат парите и моќта, без оглед на полот. Карактеристично е тоа што Шкорпиите и машки и женски можат да бидат многу привлечни за спротивниот пол, дури и ако не се традиционално убави.
Не можеш да се соласиш со нив затоа што се водени знаци, а ти си воздушен (некомпатибилна енергија). Водените и земјените се материјалистички ориентирани, од парите и положбата црпат сигурност и сатисфакција.

За воздушните знаци (Близнаци, Вага, Водолија), парите се СРЕДСТВО, а не ЦЕЛ.
Огнените знаци (Лав, Стрелец и Овен) исто така ги сакаат парите, преку кои го манифестираат своето его. Но, добрата страна им е што се великодушни, па знаат да споделат се што имаат.

Огнените добро се согласуваат со својата група и со воздушните (и обратно).
Исто и земјените (Бик, Девица, Јарец) со водените (Шкорпија, Риби, Рак) - совршено си одговараат меѓусебе.

Значи, барај девојка Лав, Овен, Стрелец, или Близнак, Вага, Водолија. А за подетално околу љубовта ќе ти пишам на ПП;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Секоја Шкорпија по природа ја привлекуваат парите и моќта, без оглед на полот. Карактеристично е тоа што Шкорпиите и машки и женски можат да бидат многу привлечни за спротивниот пол, дури и ако не се традиционално убави.
Не можеш да се соласиш со нив затоа што се водени знаци, а ти си воздушен (некомпатибилна енергија). Водените и земјените се материјалистички ориентирани, од парите и положбата црпат сигурност и сатисфакција.

За воздушните знаци (Близнаци, Вага, Водолија), парите се СРЕДСТВО, а не ЦЕЛ.
Огнените знаци (Лав, Стрелец и Овен) исто така ги сакаат парите, преку кои го манифестираат своето его. Но, добрата страна им е што се великодушни, па знаат да споделат се што имаат.

Огнените добро се согласуваат со својата група и со воздушните (и обратно).
Исто и земјените (Бик, Девица, Јарец) со водените (Шкорпија, Риби, Рак) - совршено си одговараат меѓусебе.

Значи, барај девојка Лав, Овен, Стрелец, или Близнак, Вага, Водолија. А за подетално околу љубовта ќе ти пишам на ПП;)
Хаха тоа со комбатибилноста е добро.Што си во хороскоп шкорпија ауу бегај не сме компатибилни :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Plavooka, не го лажи дечкото. Сите Шкорпии кои ги знам, нити се во некоја завидна положба и статус, нити имаат некои ненормални амбиции да бидат нешто кој знае што, и да се влечат по пари како куче на месо.

Најмалку па јас. Пофругален тип од мене не постои :).

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Plavooka, не го лажи дечкото. Сите Шкорпии кои ги знам, нити се во некоја завидна положба и статус, нити имаат некои ненормални амбиции да бидат нешто кој знае што, и да се влечат по пари како куче на месо.

Најмалку па јас. Пофругален тип од мене не постои :).
Не го лажам, така секаде пишува:) Но, секое правило си има исклучок, затоа велам дека наталот ја прикажува вистинската слика за човекот, бидејќи е збир од сите фактори.
Веројатно имаш поскромен подзнак кој ја ублажува силата на Шкорпијата. Фругалноста е одлика на земјените знаци:) Така да, изгледа имаш таков аспект или подзнак :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Не го лажам, така секаде пишува:) Но, секое правило си има исклучок, затоа велам дека наталот ја прикажува вистинската слика за човекот, бидејќи е збир од сите фактори.
Веројатно имаш поскромен подзнак кој ја ублажува силата на Шкорпијата. Фругалноста е одлика на земјените знаци:) Така да, изгледа имаш таков аспект или подзнак :)
Па се што велат за близнаците е вистина.Дека сум чувствителен,експлозивен,енергичен,адаптивен,комуникативен,позитивен и непредвидлив тоа е се до мојата глава што мисли милион работи во еден саат.Сакам да изгледам најубаво од сите машки,сакам да се истакнувам со мојата интелегенција и хумор,мило ми е кога ќе слушнам некоја добра и позитивна личност како збори страствено за себе и за своите успеси,не сакам лигавење и фалење,сакам активни и забавни луѓе не пасивни.Не мразам никој секогаш сум искрен и секогаш гледам да не повредам никој.Секогаш барам решение без разлика какви се последиците.А дека зборувам и тропам глупости тоа е дел од мојот карактер.Ако некоја личност ми се свиѓа се би направил да биде до мене и користам секакви методи за да и го привлечам вниманието.Се што е до мене го правам ама ако искрено ме повреди со нејзините постапки,таа личност ја нема во мојот живот...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ако се зезаш...може.
Ако си озбилна, за гага работи од интернет што се наоѓаат 500 денари :pos:
Ништо не разбираш, гледаш дека те кани на дејт ти за 500ки си се стегнал. Оти таму договори на ПП место каде да ти направи карта и каде да и ги исплатиш парите.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ништо не разбираш, гледаш дека те кани на дејт ти за 500ки си се стегнал. Оти таму договори на ПП место каде да ти направи карта и каде да и ги исплатиш парите.
И ти би посумњал у ваков дејт :LOL:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Kajgana Shop

На врв Bottom