Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.738
- Поени од реакции
- 18.484
Убав = автоматски во добра серија, грд во лоша?Како по ѓаволите може еден вака згоден момак како Мет Пасмор, да заврши во потпросечна серија како The Glades?
Убав = автоматски во добра серија, грд во лоша?Како по ѓаволите може еден вака згоден момак како Мет Пасмор, да заврши во потпросечна серија како The Glades?
Баш по тој редослед.Ајде ке ве замолам да ми предложете некоја серија.
Само што завршив со Sopranos, а ги имам поминато и
- Breaking Bad
- Lost
- Boardwalk Empire
- Prison Break
- Californication
- Entourage
- It's Always Sunny in Philladelphia (почнав, но ме нервираше еден од главните ликови и ја прекинав)
Би погледнал се, само да не е некоја женствена серија или хорор. Кога би било нешто како Entourage или Californication би било супер ама такво нешто ретко се наоѓа.
Поздрав.
Sherlock. Гарантирано добра!Ајде ке ве замолам да ми предложете некоја серија.
Само што завршив со Sopranos, а ги имам поминато и
- Breaking Bad
- Lost
- Boardwalk Empire
- Prison Break
- Californication
- Entourage
- It's Always Sunny in Philladelphia (почнав, но ме нервираше еден од главните ликови и ја прекинав)
Би погледнал се, само да не е некоја женствена серија или хорор. Кога би било нешто како Entourage или Californication би било супер ама такво нешто ретко се наоѓа.
Поздрав.
mockumentariesАјде ке ве замолам да ми предложете некоја серија.
Hung - ја имам зирнато онака на imdb, ке ја погледнам, благодарам.Баш по тој редослед.
Освен Филаделфија, епик е, али ако не ти иде, тури и пепел.
Едит, мислев прашуваш која да гледаш.
Ѕирни ја Hung, после Еntourage i Californication, taa mi doaga najblisku.
Уффф..... Не ми се верува дека заборавив на Шерлок. ГЕНИЈАЛНА серија е. Ја изгледав, Едвај чекам да почне новата сезона. Благодарам.Sherlock. Гарантирано добра!
Хмм... И тука има што да се бира. The Wire одамна гледам дека има некој култен статус. Благодарам.
Ова Mockumentary не е баш нешто што ме влечи но сепак благодарам на предлогот.
После Шерлок - House MD, Lie to Me, The Mentalist.Hung - ја имам зирнато онака на imdb, ке ја погледнам, благодарам.
Уффф..... Не ми се верува дека заборавив на Шерлок. ГЕНИЈАЛНА серија е. Ја изгледав, Едвај чекам да почне новата сезона. Благодарам.
Хмм... И тука има што да се бира. The Wire одамна гледам дека има некој култен статус. Благодарам.
Ова Mockumentary не е баш нешто што ме влечи но сепак благодарам на предлогот.
Истото важи и за Six Feet UnderХмм... И тука има што да се бира. The Wire одамна гледам дека има некој култен статус. Благодарам.
Да. Што да ти кажам? Ете, треба да знаеш дека серијата е нетипична комедија. Најсилната страна на серијата се главните ликови - пропалици кои животот ги натерал да се запишат на community college т.е. најдолното ниво на високо образование во Америка. Тука имаш „адвокат“, nerd, психо-бубалица, активистка, разист. Тотални спротивности кои се здружуваат за полесно да го пребродат студирањето. Друго, и многу важно, нема смеење во позадина. Трето, серијата има одлични пародии и специјални епизоди. Четврто, Алисон Бри и Џилиен Џејкобс. Петто, Чеви Чејс. Можам да набројувам уште, ама ме мрзи. А да, ако си ја гледал Scrubs, и оваа ќе ти се допадне, некако најблиски ми се двеве серии во хуморот.Кажете нешто за Community.
Вреди ли да се почне? Подолго време ми ја предоложуваат па еве сега најдов слободно време.