Football Manager 2012 - Општа дискусија

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Na zamunda gi imate site apdejti, simnete go posledniot, 12.0.4, toj e posleden, so site transferi od Januari.
Пишувам football manager 2012 12.0.4 и не ми дава, дај ми линк по пп или кажи како да пишам?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.048
Пишувам football manager 2012 12.0.4 и не ми дава, дај ми линк по пп или кажи како да пишам?
abe pisi samo football manager 2012, ke ti najde sve za igrata sto e uploadirano tamu, od skidrow se apdejtite, uz krak normalno.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.763
Со овие новите теми ќе ме натерате и мене да ја играм играва.. :D.. Ама не сакам да се откажам од ФИФА Менаџер :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Со овие новите теми ќе ме натерате и мене да ја играм играва.. :D.. Ама не сакам да се откажам од ФИФА Менаџер :)
јас порано ја играв фифа и имаше повеќе опции од фм но беше доста по нереална :) фм има повеќе тактички опции и повеќе мислење и калкулирње и затоа ми се допаѓа :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Да се договориме од сега - никој не смее да игра со ПСЖ на 2013ката.
А ултимејт предизвици се Ренџерс и Портсмут. :)
Па и не интересно со нив да играш.. никаков предизвик немаш :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Да се договориме од сега - никој не смее да игра со ПСЖ на 2013ката.
А ултимејт предизвици се Ренџерс и Портсмут. :)
Ке им дадеме попуст на оние кои прв пат ке играат ФМ 13 .. за останатите без ТОП КЛУБЧИЊА И БОГАТИ СОПСТВЕНИЦИ...сите ке си бираме просечни клубови..а најискусните нека се докажуваат со ренџерс и портсмут..ја за нив уште БОСТАН треба да јадам,ке си одам со вест хем јас... xD

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Бараа од SI соработници пред некој ден :) најчесто се пријавуваат луѓе што одат да гледаат натпревари на Б тимовите и младите играчи на некои од поголемите тимови, со цел за подобри оценки на играчите што не се така познати како овие што ги гледаме секој ден :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Бараа од SI соработници пред некој ден :) најчесто се пријавуваат луѓе што одат да гледаат натпревари на Б тимовите и младите играчи на некои од поголемите тимови, со цел за подобри оценки на играчите што не се така познати како овие што ги гледаме секој ден :)
Морам да кажам дека луѓето надлежни за Македонија се очајни.
Србите Милош Тавиќ и Душан Стаменковиќ, се сепак малце за да се надгледува целата лига ама мислам дека со години се надлежни за тоа и грешките си продолжуваат од година во година. Знам дека еден голман од Победа го направиле да биде AMC и тоа уште така стои, иако дечкото играше и во младинската репрезентација, нормално како голман. После како играчи кои одамна не играат во клубот, во играва сеуште се во клубот. Како и да е, треба да се најде барем некој македонец околу ова.

Едит - Овој Милош Тавиќ бил и во Литванија, Малта...Гледам и дека за Црна Гора пишува дека форумот им помогнал. Зашто не се направи кај нас нешто такво?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хепа ај ако начекам пак такво нешто ќе му пишам на Сајбер Рајдер и останативе :D

N

Nicky Santoro

Гостин
Морам да кажам дека луѓето надлежни за Македонија се очајни.
Србите Милош Тавиќ и Душан Стаменковиќ, се сепак малце за да се надгледува целата лига ама мислам дека со години се надлежни за тоа и грешките си продолжуваат од година во година. Знам дека еден голман од Победа го направиле да биде AMC и тоа уште така стои, иако дечкото играше и во младинската репрезентација, нормално како голман. После како играчи кои одамна не играат во клубот, во играва сеуште се во клубот. Како и да е, треба да се најде барем некој македонец околу ова.

Едит - Овој Милош Тавиќ бил и во Литванија, Малта...Гледам и дека за Црна Гора пишува дека форумот им помогнал. Зашто не се направи кај нас нешто такво?
А како е одговорен некој србин за мак лига кога е нема нашата лига на менаџеров? Тие покасно што излегуваат мак лига да се додаде немаат врска со СИ така? или грешка сум ?:D
ИНаче од победа голманот беше Дарко Тофилоски незнам како може таков кикс Амц го имаа ставено на 2008ката мислам

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А како е одговорен некој србин за мак лига кога е нема нашата лига на менаџеров? Тие покасно што излегуваат мак лига да се додаде немаат врска со СИ така? или грешка сум ?:D
ИНаче од победа голманот беше Дарко Тофилоски незнам како може таков кикс Амц го имаа ставено на 2008ката мислам
Имаат врска, лигата постои во играта, само покасно излага фајлот што ја отклучува и ја праи playable.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ја избришав играва дека ме пренервира што не можам да ја играм повторно со Нотингем форест што ми беше играта , и сега пак ја инсталирав да ја продолжам со работничи до 2019 сум таму секоја година шампион во мак лига, секоја година во групи на лига шампиони , трансфер буџет 56м и 300к за плати али никако не можам да донесам некои играчи од поголемите клубови .. не сакаат играчите нешто да се стори може ? да зборувам дека сум заинтересиран за нив нешто да ги привлече да дојдат и на овие што ги имам никако не можам да им понудам нов договор на овие подобриве што ми се .. имам еден многу јак напаѓач и никако не можам да му дадам нов договор , сега е на 2400 плата неделно не можам да му дадам 20000 или 30000 ... и да му кренам цена малце.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја избришав играва дека ме пренервира што не можам да ја играм повторно со Нотингем форест што ми беше играта , и сега пак ја инсталирав да ја продолжам со работничи до 2019 сум таму секоја година шампион во мак лига, секоја година во групи на лига шампиони , трансфер буџет 56м и 300к за плати али никако не можам да донесам некои играчи од поголемите клубови .. не сакаат играчите нешто да се стори може ? да зборувам дека сум заинтересиран за нив нешто да ги привлече да дојдат и на овие што ги имам никако не можам да им понудам нов договор на овие подобриве што ми се .. имам еден многу јак напаѓач и никако не можам да му дадам нов договор , сега е на 2400 плата неделно не можам да му дадам 20000 или 30000 ... и да му кренам цена малце.
За на менаџер да донесеш јак играч у слаба лига, мора да ја кренеш лигата високо на ФИФА ранкинг листата. Тоа може да се направи со редовно учество во ЛШ од повеќе клубови од лигата, не само еден, и освојување на ЛШ од еден македонски клуб. Тогаш лигата ќе стане пославна и ќе сакаат јаки играчи да играат таму. Само за тоа треба време, ехееее....

N

Nicky Santoro

Гостин
Јас освоив Лш со политехника тимишоара на 2007ката во 2020та неакде мислам успеав да освојам.. и не идеа никакви играчи од појакиве лиги.Единствено можеше да се доведе некој од бразил таленти до 10милиони и тоа ретко и тие

Kajgana Shop

На врв Bottom