Ракомет, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Kako mozese Svedska da stigne do finale stvarno ne mi jasno :eek:, Ungarija e favorit (y)
Кире ја погоди читај: http://www.balkan-handball.com/evropa/kiril-lazarov-analizira-turnir-u-londonu-kvalitetniji-rukomet-nego-na-ep-i-sp
DANSKA – ŠVEDSKA

Šveđani deluju dobro, dok o Dancima nema šta da se kaže – evropski prvaci. Puno im znači Knudsen, ne znam da li će igrati. Nije mi najjasnija zamena Laugea za Boesena. Veće šanse dajem Šveđanima.

R

Rigel Kent

Гостин
Кире ја погоди читај: http://www.balkan-handball.com/evropa/kiril-lazarov-analizira-turnir-u-londonu-kvalitetniji-rukomet-nego-na-ep-i-sp
DANSKA – ŠVEDSKA

Šveđani deluju dobro, dok o Dancima nema šta da se kaže – evropski prvaci. Puno im znači Knudsen, ne znam da li će igrati. Nije mi najjasnija zamena Laugea za Boesena. Veće šanse dajem Šveđanima.
Da ama na Evropskoto Danska igrase bez Knudsen i Boesen , pa pak osvoija zlato

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Da ama na Evropskoto Danska igrase bez Knudsen i Boesen , pa pak osvoija zlato
Епа фластерот на Хансен (остана човекот и без клуб а сега ни Кил неќе да го купи) заврши работа, во напад беа прилично лоши без него.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Епа фластерот на Хансен (остана човекот и без клуб а сега ни Кил неќе да го купи) заврши работа, во напад беа прилично лоши без него.
Во нападот ако не успеат контра да направат ништо освен Хансен не им останува.Крилата се одлични,но на нив некој треба да им асистира.....
Колку и да е добар не може он неколку години сам да игра против сите.Ај бар мислев Маркусен со 212 висина и разорен шут дека ќе им донесе нешто повеќе во нападот,али он во репрезентацијата е труп.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Sepak znaci Staffan Olsson dobro gi proucil Dancite.
Научил од хрватите претпоставувам туку сеа кога ме потсети :facepalm: да и текнеше на нашиве да го направеа истово на европското у србија може и поинаку ќе завршеше натпреварот :(
--- надополнето: 10 август 2012 во 18:26 ---
Во нападот ако не успеат контра да направат ништо освен Хансен не им останува.Крилата се одлични,но на нив некој треба да им асистира.....
Колку и да е добар не може он неколку години сам да игра против сите.Ај бар мислев Маркусен со 212 висина и разорен шут дека ќе им донесе нешто повеќе во нападот,али он во репрезентацијата е труп.
Хансен го играше крилото цело време али неможе без бекови. Маркусен мислам дека имаше 1 од 9 против Кил во финалето, од тогаш цело време стативи погодува или над гол шутира незнам што му стана? :eek:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Од тоа што успеав да го видим,шведска денеска игра страшен ракомет,бес брзање си ги користи својте шансе,и затоа има три гола предност на полувреме.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.176
Леле унгарците какви шанси имаа за израмнување, а потоа и за водство. На крај изглеа ќе го лапнат.

R

Rigel Kent

Гостин
Kakva istoriska sansa ne iskoristi Ungarija
--- надополнето: 10 август 2012 во 19:37 ---
Koj ke pobedi od Hrvatska-Francija osvojuva OI

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Крилата на Унгарија ја изгубија утакмицава!

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Семра Радончиќ дебитираше за Кометал ЃП во ЛШ на 16 години, за репрезентација бранеше уште на 17... така да овде нема ништо чудно :) Не гледав многу мечеви на црногорките, ама мислам дека голманката им е послаба страна.
Сега кај игра Радончиќ ?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Сега кај игра Радончиќ ?
Се омажи за Александар Стојановиќ и се повлече од ракомет на многу рана возраст, мислам 2009 година. И сега е помлада од речиси половина наша репрезентација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom