Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Незнам дали некој пиша досега Ферги исто така изјавил дека Смолинг во аут ќе биде 3 месеци, далеку подолго од очекуваното додека Еванс најверојатно нема да биде спремен за мечот со Евертон а Џонс не се вратил во Манчестер порано поради вирус или настинка како што се шпекулираше туку се работи за некоја повреда. Така да за мечот со Евертон остануваме со Видиќ, Вутон, Фердинанд, Евра, Мајкл Кин како класични дефанзивци со оглед на тоа дека Рафаел допрва во сабота ќе игра финале за Бразил не верувам дека би играл на мечот со Евертон. Најверојатно ќе го гледаме Тони како десен бек а Ферги исто така рекол дека е можно Керик да игра во одбрана како што играше сега со Барса или претходно со Валеренга.

Инаку доколку не купиме нов лев бек не гледам зашто Ферги да не се одлучи да го врати Фабио од позајмица мада шансите за ова се минимални.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Ако не се доведе нов лев бек, очекувајте Блекет да настапува повеќе. Дечкото ме импресионира на подготовките и мислам дека може многу повеќе да се покаже во иднина. Фабио се враќа наредната сезона и ќе имаме супер дуо за тој дел од страната за замена на Евра. Лев бек ако се доведе оваа сезона ќе значи автоматски дека еден од Фабио/Блекет би бил во аут од следна сезона.
Со враќањето на Флеч во средината искрено немаме потреба од друг играч, ако се има во предвид дека шанси ќе добиваат и Андо и Пауел плус некој од Лингард, Петручи во куповите...Во нападот си сме супер.
Тимот е добар, може да се доведе сега некој од Бејнс, РВП или некој друг по желба на стариот, но и ако остане вака нема да биде толку страшно зошто најпотребно засилување ни беше креатор во средината, а со доаѓањето на Кагава се пополна таа дупка. Има уште 20 дена до крајот на трансфер периодот па треба да се стрпиме мислам.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ако не се доведе нов лев бек, очекувајте Блекет да настапува повеќе. Дечкото ме импресионира на подготовките и мислам дека може многу повеќе да се покаже во иднина. Фабио се враќа наредната сезона и ќе имаме супер дуо за тој дел од страната за замена на Евра. Лев бек ако се доведе оваа сезона ќе значи автоматски дека еден од Фабио/Блекет би бил во аут од следна сезона.
Со враќањето на Флеч во средината искрено немаме потреба од друг играч, ако се има во предвид дека шанси ќе добиваат и Андо и Пауел плус некој од Лингард, Петручи во куповите...Во нападот си сме супер.
Тимот е добар, може да се доведе сега некој од Бејнс, РВП или некој друг по желба на стариот, но и ако остане вака нема да биде толку страшно зошто најпотребно засилување ни беше креатор во средината, а со доаѓањето на Кагава се пополна таа дупка. Има уште 20 дена до крајот на трансфер периодот па треба да се стрпиме мислам.
Па и Блекет ќе добива шанса ама мислам дека поради неговата возраст повеќе Ферги ќе го игра Брејди таму како што пробуваше на мечевиве во ЈАР и Кина се разбира доколку Ферги не мисли дека му треба нова позајмица, исто Мајкл Кин добро се снајде таму на мечот со Валеренга. Фабио ќе биде огромна грешка да не го рачунаме за наредна сезона, дечкото има огромен потенцијал и многу добро се развива, минатата сезона не играше многу па затоа отиде на позајмица инаку сезоната 2010/2011 играше голем број на натпревари вклучувајќи го и финалето против Барселона во ЛШ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Крш ми е малце Брејди за бек. Крило си е тој. Блекет да ама мало е бе, нејќам да го форсираме иако би му дала да игра по 10-15 мин од решена утакмица од време на време.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Lugje ako ne bide rabotava so bejns,moj favorit da go zememe e aly cissokho od lyon ima 23 god plus izkavuvashe nekolku pati deka saka da igra kaj nas,mozhe da se rotira i so centralnite defanzivci a i so desniot bek.A najbitno e toashto mozhe da se zeme za mali pari 10-15€.

PS:Fabio mozhe da igra i kako desen bek t.e ke ima minutazha

H

-HRO

Гостин
А го видовте Инстаграм профилот на Андерсон? Има 200 слики негде од кои 199 се од храна. И тоа на шпагетите им ставал очи, нос, уста од маслинки, моркови...
Го видов и се изгазив од смеење.
Изгледа типот ја обожава храната и ужива во неа.
Повеќе од логично е зошто има толкав стомак :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Lugje ako ne bide rabotava so bejns,moj favorit da go zememe e aly cissokho od lyon ima 23 god plus izkavuvashe nekolku pati deka saka da igra kaj nas,mozhe da se rotira i so centralnite defanzivci a i so desniot bek.A najbitno e toashto mozhe da se zeme za mali pari 10-15€.

PS:Fabio mozhe da igra i kako desen bek t.e ke ima minutazha
Во порто добар беше ама сега во Лион некако слабо се покажа многу му падна формата посебно изминатата сезона.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Ja shto go gledav nekolku pati super beshe.Bashka ke sedi na klupa ako evra e u forma i sl
Па добро за на клупа ќе е добар, а под водство на Фергусон може да стане и добар бек. Според ESPN Сисоко сакал да си замине од Лион и мислам дека ако сакаме можеме да го земеме за 10 милиони.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Искрено и не сакам да ми се мотаат многу бразилци во тимот. Браќата Да силва и Андерсон се доволно. Треба клубот да се насочи повеќе кон играчите од своето поднебје, Англичани, Ирци, Шкоти. Клубот е од Англија и таков сакам да остане, а не custom-made тим на Менаџер, со странци еден куп, какви што ги има многу клубови во ПЛ моментално. Добро е да се земе по некој “од страна“ ама тоа да биде само најдоброто селектирано и што ќе внесе дополнителна свежина и разноликост во тимот (види фотос :) ), а не да се трошат 2, 3, 5 години на нивна адаптација и давање шанси во тимот за сметка на младите британци во академијата.

Јас сум задоволен што се зеде конечно млад и талентиран играч во средината и рано е уште да критикувате, нека поминат првите 10 кола во ПЛ па после ќе прајме муабет за Кагава ;).

Лично би го продал Бербатов сега додека уште може да се земе некоја пара и би зел некој поефтин напаѓач ама да е помлад. Агбонлахор ми беше на времето желба, да дојде кај нас...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Агбонлахор, постара верзија на Морисон :) цар беше овој ко помлад, негде 2006 ама како што кажав, исти Морисон.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Искрено и не сакам да ми се мотаат многу бразилци во тимот. Браќата Да силва и Андерсон се доволно. Треба клубот да се насочи повеќе кон играчите од своето поднебје, Англичани, Ирци, Шкоти. Клубот е од Англија и таков сакам да остане, а не custom-made тим на Менаџер, со странци еден куп, какви што ги има многу клубови во ПЛ моментално. Добро е да се земе по некој “од страна“ ама тоа да биде само најдоброто селектирано и што ќе внесе дополнителна свежина и разноликост во тимот (види фотос :) ), а не да се трошат 2, 3, 5 години на нивна адаптација и давање шанси во тимот за сметка на младите британци во академијата.
.

Зашто да не се купат Бразилци, кога у Англија нема квалитет....

И ја сакам у Милан да играат само Италијанци, али ете, кого да земат Ди Натале ??

Ливерпул виде аир што даде 200 милиона фунте за Даунинг, Хендерсон, Адам, Керол.... Или тој сега што ќе го платата 30 милиона од јебени Свонси ??

Ти си навиваш за тимот, ако има резултати и ако се освојуваат титули нека играат и Туркменистанци и Монголци ако треба...

Извините вака што се убацив, али сум го водел муабетов и кај нас у фан клуб и ме нервираат малце муабетиве!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Зашто да не се купат Бразилци, кога у Англија нема квалитет....

И ја сакам у Милан да играат само Италијанци, али ете, кого да земат Ди Натале ??

Ливерпул виде аир што даде 200 милиона фунте за Даунинг, Хендерсон, Адам, Керол.... Или тој сега што ќе го платата 30 милиона од јебени Свонси ??

Ти си навиваш за тимот, ако има резултати и ако се освојуваат титули нека играат и Туркменистанци и Монголци ако треба...

Извините вака што се убацив, али сум го водел муабетов и кај нас у фан клуб и ме нервираат малце муабетиве!
Во право си ама може така мисли оти освен близнациве скоро сите Бразилци кај нас биле тарабуки :D и дека од секогаш кај нас играле едно 95% од England's finest и некако со чесни исклучоци сме успевале да ги имаме во наш посед најдобрите англиско - британски фудбалери (Шерингем, Руни, Брус, Робсон, Чарлтон, Сколс, Гигс, Невил, Ферди, Бест итн). Затоа воглавно сме скептици за Бразилциве што мислат да одат тука, одма ни текнува на Клеберсон, кога ќе се изгориш еднаш, 100 пати ќе дуваш :D
--- надополнето: 10 август 2012 во 02:20 ---
Manchester United chief executive David Gill steps in to oversee move for Arsenal captain Robin van Persie

Manchester United remain hopeful that renewed negotiations with Arsenal this weekend, involving Old Trafford chief executive David Gill, will seal a deal for Robin van Persie.

П.С.

In the Armoury there were no van Persie shirts printed or RVP merchandise anywhere. Looks like he is going.

Kajgana Shop

На врв Bottom