Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Незнам зошто во Кака гледате толку огромна немоќност.. Доколку дојде во Милан сите ќе ве убеди дека сте грешеле..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Среќен роденден ЛЕГЕНДО!
п.с. Климе требало да се викат ;)!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
е тој истиот Кака, пола фудбалер, ако дојде у Милан може да биде клучен за освојување на Серија А, ко што како клучни ви се покажаа Боатенг и Ночерињо (овој вториов е стварно играчиште до душа!)

Истиот тој Кака, у Реал е само резерва и неможе константно да наметне форма.

Тоа е моментално разликата меѓу утепаната Серија А и другиве три топ лиги. :)
Cekaj, Hazard nesto bolje da ne e, Podolski mnogu e pojak od kaka? Kagawa? Van Der Vaart,Modric, Ribery, Sneijder mnogu pojaki se?
Kaka imase nesrekja so povredite, i imam cuvstvo kako da ne mu lezi primera, a da i sekako dokolku se vrati u timot u koj sto imase ogromni uspesi i vazese za eden od najdobrite vo svetot kje bide ekstra motiviran i kje igra 7-80% od toa sto go igrase u milan,sto e poveke od dosta. Samo sto kje moze da igra uste 2 sezoni, posto veke 30ka napuni.
Premnogu ja potcenuvate serie a, kako da zaboravate koi ekipi vladeea so evropa od 90-2007ma.. Sekoja liga si ima ups and downs, samo sto problemot e sega sto parite PREMNOGU se navlezeni u fudbalot(za razlika od porano), a toa sekako mnogu dobro go koristat Barca i Real.
p.s Milan ne kupuva ekstra klasa igraci - Milan gi SOZDAVA(za zal u poslednite 6-7 godini i ekspresno gi prodava istite) .

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
3 Асистенции... уште еднаш некој да пројал гомна за детето ќе го палам !
кое дете бе, 30 години е свештеникот :D
--- надополнето: 9 август 2012 во 17:36 ---
е тој истиот Кака, пола фудбалер, ако дојде у Милан може да биде клучен за освојување на Серија А, ко што како клучни ви се покажаа Боатенг и Ночерињо (овој вториов е стварно играчиште до душа!)

Истиот тој Кака, у Реал е само резерва и неможе константно да наметне форма.

Тоа е моментално разликата меѓу утепаната Серија А и другиве три топ лиги. :)
без најјаки реал и барса во свет, ла лига би била не појака од француската лига.
соочи се со вистината ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
без најјаки реал и барса во свет, ла лига би била не појака од француската лига.
соочи се со вистината ;)
не би била појака од француската, тачно, ама би била појака од италијанската... :X3:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.326
Поени од реакции
46.939

Робињо џентлмен лелеј :D

Еден од поинтересните моменти на утакмицата:pos::pos:
Sea go vidov tatkovo, ete logicno objasnuvanje za postapkava na Robinho, imase li drug izbor ? Ili toa ili spienje so ribite.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не бев тука 2 дена и глеам изненадување од Галијани и ми се свиѓа. Испробан играч за Серие А, во најдобри години со смешна формула и цена, свака част! :) А овој шегобиецот стар, што го нарекуваше Галијани “Коџак“, ќе остане со прстот в уста, ако не во наредниве 2 недели, тогаш догодина сигурно.

Јас сеа уште останувам на тоа дека ни треба уште еден дефанзивец и нека не ве зачуди ако го реактивираат Мбива последите денови на август. Битно е што сеуште имаме ИЧ пари потрошено и има простор за да се инвестираат дали во среден ред или во напад, а најверојатно и таму и таму.:)

Е сеа не знам за кого ќе даат пари, мислам дека ќе се платат некои 10-ина милиони за Кака ако се зема, а напаѓач најверојатно пак со некоја смешна формула.

А за утакмицата со Реал само ќе кажам, ќе повторам: Месбах под итно АУТ, под итно замена за да не се малтретира Амброзини и НИКАКО целосна доверба на Боатенг. Се надевам воспитно ќе им делува петардата.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Не бев тука 2 дена и глеам изненадување од Галијани и ми се свиѓа. Испробан играч за Серие А, во најдобри години со смешна формула и цена, свака част! :)
цената и не знам колку е смешна... ако се знае дека виљареал го зема запата за 5-6 милиона. поголема и неможе да биде за играч што и не играл многу добро у најлошиот тим минатата година во шпанија
не го преценувајте галијани ;)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
цената и не знам колку е смешна... ако се знае дека виљареал го зема запата за 5-6 милиона. поголема и неможе да биде за играч што и не играл многу добро у најлошиот тим минатата година во шпанија
Уште сумњате во галијани ??? Човекот со Ограничените средства што ги има прави чуда....

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Уште сумњате во галијани ??? Човекот со Ограничените средства што ги има прави чуда....
кое чудо ти е запата човече?
да го земеше бенатиа од удинезе на позајмица со право на откуп за 5 м. ќе беше чудо. ова не е!
али како сакаш :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Со оглед на тоа какви се цените моментално и како се однесуваат сите на трансфер пазаров, Запата за 400 илјади и “евентуални“ 5 милиони (кои не мораат да се даат, на позајмица е, со МОЖНОСТ за откуп) е и појше од добра зделка.

Играше одлично во Удинезе, во нашата лига, во Виљареал не бил којзнае каков, ама имајќи предвид дека тоа му беше прва сезона во Шпанија, а и тоа дека цел тим на Виљареал беше слаб минатата сезона, играта негова минатата сезона не значи ништо.

Друга работа: Многу поголем прашалник е Мбива во Милан за 6 милиони, отколку Запата за 400 илјади. Барем е испробан во Серие А, што не мора да значи ништо, ама може и пресудно да биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom