Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Не кенкајте бе па и вие, така беше и во Пекинг, од тие Олимписки игри, поделени се деновите на машки и на женски, за тоа се поклопуваат натпреварите.
Ама на МТВ ќе емитуваат и на третиот канал, така да кој сака си глеа кошарка финале, кој сака ракомет, е сеа за ватерполо ако е до толку снаџете се.:D

Кога ни рекламираат Sony и Samsung телевизори со слика во слика (PIP) опција пред да почнат олимпијадите, ние нее, ќе си гледаме на нашиве што им фали :pos:

Него само мене ли ми личи Јаник Ањел на германски SS офицер? :pos:

Yannick-Agnel-2012.jpg
Мене ми личи на болен од леукемија, таков блед, бел ко сирење, ич не ми личи на некоја си атлета, али човекот си плива нема збор тука. :)

Мене ми личи на болен од леукемија, таков блед, бел ко сирење, ич не ми личи на некоја си атлета, али човекот си плива нема збор тука. :)

19 години има уште мајка му му дава да цица :DDDDDDDDDDDDDDDDD на наредната олимпијада ќе е веќе грамада развиена :)

Sega gledav repriza od ritmicka gimnastika , volsebstvo od dvete Rusinki Dmitrieva i Kanaeva , isto taka odlicna bese i Charkashyna.
Po dve rotacii plasmanot e sleden:

1
RUS.png
DMITRIEVA Daria 57.800
2
RUS.png
KANAEVA Evgeniya 57.625
3
BLR.png
CHARKASHYNA Liubou 56.450

Odvaj cekam utre da bide mojata omilena disciplina so lenta .

Evgeniya+Kanaeva+3.jpg

САД отпаѓа од шансите за медал во одбојка,Италија се враќа на старите патеки.

Додека оди сервисот на Савани бомбардерот и Зајцев можно е но се слаби во одбрана а тоа Лашко полското педерче како ме нервира со тоа косичето,прав италијанец станал :icon_mrgr:.Најслаба карика е тој Лашко иако го фаворизираат има мн слаб смеч а и нон стоп игра на дијагонала а го читаат нон стоп.Морално е Травица да биде во топ форма за да ги победат на бразилците,иначе ако нема блок нека се простат.Другиот натпревар тука нема што да се збори.Русите ги освојуваат олимпискиве и тоа ќе им вратат на бразилците.Бугарите моментално најсолиден тим но со русите си имаат проблеми одсекогаш бидејќи имаат не толку добар прием а се знае русите какви серви распалуваат на чело со Апаликов,Микајлов и џинот Музерски кој доста прави сервис грешки но кога влага во терен има големи шанси да биде сервис винер.:)А за мвп треба да биде одбран Соколов од Бугарија,има добар процент на забивање а и нај константен е.

Најинтересно ми е кога земаат тајм-аути бугарите,најчесто збори асистентот кој е италијанец а тренерот само потврдува така така:vozbud:,дури бетар е од Шундовски.:vozbud:
Се надевам на римеч Русија-Бразил и да им покажат која е моментално најдобрата екипа,бидејќи според мене Бразилците се доста доста послаби.Иначе Висото се повреди со Аргентина,незнам дали беше сериозно но куцаше и не заигра до крај но Волис го смени сосема добро,ги растури на аргентинците.Моментално некако ми изгледа Данте како најдобар во бразилскиот тим,Муриљо и Висото не се тоа што беа.ајт позз:cool:

Не знам дали е поставено видеово, бидејќи не бев дома кога е испаднато, ама мене ми е ептен јако..

И мака ми е што го пропуштив пливачкиот турнир, а никако да најдам видео.. Дајте барем од 4х100, победата на Франција, другарите ми кажаа ептен јака трка била.. :)

Гледајте одбојка полуфинале жени : Ј.Кореја - САД

Првиот сет го добија американките 25:20

19 години има уште мајка му му дава да цица :DDDDDDDDDDDDDDDDD на наредната олимпијада ќе е веќе грамада развиена :)
Ако не се пензионира до тогаш. :D Се шалам, али пливачиве доста рано се пензионираат, еве го Фелпс е прав пример за тоа, а глава ставам дека може да доминира и во Рио само изгледа се засити човекот, сака да види и он малце живот.
Кога сме кај пливачите, имам прочитано поодамна една колумна за Јан Торп, дека му имаат вградувано гени во стапалата уште како мал за да му биде стапалото што е можно поголемо и тоа ногата да му биде ко шлапатарка, ко пераја.:D
Зборот ми е дека којзнае на какви режими подлежат пливачите додека тренираат.

Одлична е Хукерката , во секој поглед :р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom