Каде е сега членот што тврдеше дека ова е личен избор на играчот? Агентите ги вртат играчите како што им одговара.
Јас бев тој и уште викам дека не може во никаква околност да биде појак зборот на агентот од зборот на играчот, агентот е човек што е вработен од играчот што работи за играчот и може да му ги достави понудите и советува не може да одлучи место него. Лукас ја прифаќа понудата или ја одбива не агентот така да ова изјава воопшто не ми значи ништо со оглед на тоа дека му е некакво оправдување а таму ќе зема над 200.000 евра неделно.
Убаво ќе беше да се доведе бидејќи е голем талент но еве гледаме што се случува ова е втор пат летово да се случи вакво нешто слично откако претходно Хазард вака замина во Челзи, но успесите на Јунајтед ни некогаш зависеле од некој си Лукас или Хазард па нема ни да зависат.
Во врска со Ван Перси, јас претходно реков не ни е приоритет има 29 години и многу повреди позади него, минатата сезона ја одигра перфектно постигна 30+ голови но имаме напаѓачи. Далеку од тоа дека не бил добра опција за нападот но ги имаме Велбек, Руни, Чичарито и плус Бербатов и Македа. Никогаш не сум имал нешто против било кој трансфер на Ферги па така ни сега иако викам дека не е приоритет.
Резервите го освоиле купот откако победиле со 0 - 4, голови постигнале Лоренс, 2 гола постигнал Ларнел Кол и гол исто така постигнал Кинг.