Од дома бе, каков стадион па и ти. Секоја утакмица против вас има по 20 душе Македонци загинати од што сте опасни, нема да ризикуем ја Ќе си седим домалол...а че дојдеш ова година на стадионот(барем кога сте домачини) кој ти е на 3 минути или пак од тераса на 12-и спрат
Не е тојАбе тој да не беше оној што ќе го побе...поте...потепаше...победеше Напредок?
чисто информативно онака прашав..има факти за вашите доагања се разбира ...Од дома бе, каков стадион па и ти. Секоја утакмица против вас има по 20 душе Македонци загинати од што сте опасни, нема да ризикуем ја Ќе си седим дома
Не мислим да дискутирам на оваја тема, јасно ни е на свите на кого за запалена бакља му пишуваат пријава, а кого и за напад со нож на службено лице (полицаец) го пуштаат од затвор. Таке да нема потреба од овја глуп муабет што го праеш, и вака и онака пак ќе ве победимочисто информативно онака прашав..има факти за вашите доагања се разбира ...
и да не заборавим,дали ги сменивте броевите да не ве бара пак полицијата пред утакмицата да ви се закани да не идете у стадион
абе остави тие празни оправдувања,одговори директно на тоа шо те прашав - Сменивте бројчиња или не ?Не мислим да дискутирам на оваја тема, јасно ни е на свите на кого за запалена бакља му пишуваат пријава, а кого и за напад со нож на службено лице (полицаец) го пуштаат од затвор. Таке да нема потреба од овја глуп муабет што го праеш, и вака и онака пак ќе ве победимо
Ubavo go pocna denot :-VТешки пари легнаа со портдаун , ама ако ке им се врати ке игра некој у 4та лига
E sega ke bide jakva e dobro za makedonskiot fudbal.Znaci oficialno Idriz Ibisi e noviot gazda vo Shkendija a toj so sebe nosi jak sponzor.Narednite denovi ke se otkriva imeto na noviot sponzor,Толку пари само за во весник им кажале да пишат. Пола да ги видат ќе им биде океј, ама тешко
Башка каква конкуренција кога ваму државен и градски буџет фунцкионира
E sega ke bide jakva e dobro za makedonskiot fudbal.Znaci oficialno Idriz Ibisi e noviot gazda vo Shkendija a toj so sebe nosi jak sponzor.Narednite denovi ke se otkriva imeto na noviot sponzor,
I ne se zamarajte i vo Shkendija ke funkcionira drzavniot budzet...Vo narednite denovi ke videte sami